Baraj 2. bölüm izle

Baraj 2. bölüm izle
Baraj 2. bölüm izle, FOX TV'nin yeni dizisi Baraj, bu akşam yeni bölümüyle yayınlanıyor. Baraj sonbölüm izlemek için detaylar haberimizde.

Baraj 2. bölüm izle; Baraj dizisi Medyapım etiketiyle FOX TV'den ekrana gelmeye başlıyor. Dikkat çeken konusu ve oyuncularıyla çok konuşulan Baraj dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyordu. Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, İman Casablanca, Şamil Kafkas, Rânâ Cabbar, Tuna Orhan, Sait Genay, Mesut Yılmaz, İhsan İlhan ve Batuhan Yüzgeleç'in yer aldığı Baraj dizisi 1977 yapımı Baraj filminden uyarlamadır. Merakla beklenen Baraj dizisinin yeni bölümü 24 Mart Salı akşamı saat 20:00'da FOX TV'de. Baraj 2. Bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Baraj 2. Bölümde Neler Olacak? 

Baraj 2. Bölüm izle! 

Nehirb arajda bir süre daha kalmaya karar verir. Bu durum Nazım’ı çıkmaza sokar. Söylediği yalan başına dert olmuştur. Tarık şartlarını kabul edene kadar Nazım’ı zorlayacaktır. Nehir ve Nazım arasındaki anlaşmazlık Nazım’ın gerçeği anlatmaya karar vermesi ile sonlanacaktır.. Ancak Nazım için gerçeği anlatmak giderek zorlaşır. Git gide daha çok Tarık’a muhtaç olmaya başlar. Tarık oyunu sürdürmeye karar verdiğinde ise Nehir’in tanıdığı birçok kadından farklı olması onu hiç tanımadığı duygularla karşı karşıya getirir. Atılan her yalan daha fazla gerçeği birbirine bağlayacaktır. Nehir ve  Tarık kader ağları ile birbirlerine doğru yol almaya başlamıştır. Nehir ve Tarık'ın yakınlaşması ilerledikçe Nazım git gide deliye başlar. Kendisinin tanışmak üzere olduğu güzeller güzeli bir kadını Tarık'a kaptırmış olma hissi onu deli eder.


Zerrin ise Nehir’in kendi başına karar verip şehir dışına çıkmasına şaşırmıştır.  Ama döneceğinden de emindir. Ekrem ile dolandıracakları yeni hedefleri araştırırlar. Zahra Tarık’a yakın olmanın yollarını arar. Bu sırada Nazım’ın boşladığı inşaat alanında işçiler disiplini bozmaya başlayacaktır. Baraj yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de FOX'ta! Baraj 2. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizin ayrıntılarından ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 

24-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar