Barbaros Akdeniz’in Kılıcı 17. Bölüm İzle

Barbaros Akdeniz’in Kılıcı 17. Bölüm İzle
Barbaros Akdeniz’in Kılıcı 17. Bölüm İzle; 27 Ocak akşamı 17. Bölümüyle yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın 17. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Barbaros Akdeniz’in Kılıcı 17. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Devrim Evin, Yetkin Dikinciler ve Pelin Akın’ın rol aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam saat 20.00’da 17. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun en iddialı projelerinden olan ve Akdeniz’in bir Türk gölü haline getirilmesinin hikayesinin anlatıldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yayınlandığı Perşembe akşamlarında ne yazık ki aldığı reytinglerle beklentileri karşılamaktan çok uzak kaldı. Dizinin görkemli prodüksiyonu ve birbirinden ünlü oyuncularına ve tarihteki en ilgi çekici konulardan biri olmasına rağmen aldığı reytingler hayal kırıklığı oluşturdu. Dizinin görkemli savaş sahneleri ve mekanları ile karakterleri dizinin her Perşembe akşamı iyi bir reyting alacağına inancını korumasını sağlarken bunun ne zaman olacağı ise merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam 17. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan dönem dizilerinden biri olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı her Perşembe seyircisine görkemli sahneler ve şahane bir tarihi hikayeyi izletiyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hristiyan ile bir anlaşma yapmak için planlar yapan Venedikli Leonardo bulundukları yere Oruç Reisin gelmesiyle şoke uğrar. Kurmak istediği birliktelik bu gelişle birlikte büyük bir darbe alacaktır. Öbür taraftan Akdeniz’de her an değişen dengeler ve her an el değiştiren adalar için mücadele devam etmektedir.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 17. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Barbaros kardeşlerin Akdeniz’i bir Türk gölü haline getirme mücadelesinin anlatıldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin bu akşam yayınlanacak 17 bölümünde Oruç Reis Midilli kuşatmasını kaldırmak için büyük bir mücadele verecektir. Ancak Pietro, Oruç ve leventlerine saldırarak hepsini kılıçtan geçirir. Yakılan cesetler arasında Baba Oruç’u bulamayan İlyas adeta şoktadır. İlyas Reis Baba Oruç’u ölü ya da diri bulmak için harekete geçer. İsabel ise Oruç’a saldıranın Şahbaz olduğunu ve onun ölüm haberini alınca adeta yıkılacak ve Şahbaz’a karşı harekete geçecektir. Meryem’in tutsak olduğu konaktan çıktığını gören Hızır onu takip etmesi için Niko’yu görevlendirmiştir. Meryem ağabeyi Pietro ile buluşmak için ormana giderken Niko ile karşılaşmak üzeredir. Öbür taraftan Hızır’ın Meryem’e karşı şüpheleri artmaktadır. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam ekrana gelecek 17. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

27-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar