Ece Erken'in Eşi Hayatını Kaybetti

Ece Erken'in Eşi Hayatını Kaybetti
Bir zamanların ünlü sunucu ve oyuncularından biri olan Ece Erken’in 7 ay önce evlendiği avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonrası öldürüldü.

26 Ocak’ı 27 Ocak’a bağlayan gece yaşanan bir olay tüm magazin dünyasını adeta şoke etti. Bir zamanların ünlü sunucusu olan ve magazin basınının da en çok haberi yapılan güzellerinden Ece Erken’in bundan yaklaşık olarak 7 ay önce sürpriz bir kararla evlendiği Şafak Mahmutyazıcıoğlu Bakırköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Haberin duyulması magazin basını ve sosyal medyada adeta bomba etkisi yaptı. Olayın bir alacak verecek meselesi olduğu iddia edilirken daha sonradan emniyet kuvvetlerince yapılan çalışmalar sonrasında Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na silahlı saldırı düzenleyen şüphelilerden ikisinin ise yakalandığı öğrenildi.

Ece Erken’in Eşi Öldürüldü

Bundan yaklaşık 7 ay önce sürpriz bir kararla evlenen ve magazin basını ve sosyal medyada sık sık yer alan Ece Erken ile eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu dün gece Bakırköy’de bir restoranda düzenlenen silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre olay 1 milyon liralık bir alacak verecek meselesi sebebiyle yaşandı. Avukat şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bir arkadaşı iddiaya göre 1 milyon 100 bin liraya bir gayrimenkul satın aldı. Bu satışta aracı olan kişiler 100 bin lira komisyon istedi. Yine iddiaya göre Şafak Mahmutyazıcıoğlu bu komisyonu fazla buldu ve tartışma çıktı. Ardından da zanlılar ateş etmeye başladı. Ağır yaralanan Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu hastaneye kaldırıldı ancak yaşamını yitirdi. Gelen bilgilere göre beş sanlıdan ikisinin yakalandığı öğrenildi. Olayı duyan Ece Erken’in adeta yıkıldığı öğrenildi. Ece Erken’in “ben onu çok seviyordum onsuz nasıl yaşayacağım” dediği öğrenildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Kimdir?

Silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu 1980 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu kendi hukuk bürosunu açarak mesleğini yapmaya başlamıştır. Yaklaşık bir yıl Beşiktaş futbol kulübünde Fikret Orman döneminde kulübün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Ayrıca Mahmutyazıcıoğlu Türkiye’nin önde gelen firmalarına hukuk danışmanlığı yapmıştır. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun iki çocuğu bulunmaktadır.

27-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar