Barbaros Dizisine Yeni Bir Oyuncu Dâhil Oldu

Barbaros Dizisine Yeni Bir Oyuncu Dâhil Oldu
TRT1'in yeni dizisi olacak olan Barbaros dizisinin oyuncu kadrosuna her geçen gün yeni bir isim daha ekleniyor. Peki ya kadroya son katılan bu isim kim?

       TRT1’in heyecanla beklenilen yeni dizisi Barbaros’un oyuncu kadrosu yavaş yavaş tamamlanmaya başladı. Çekimlerine geçtiğimiz ay başlanılan diziye yeni katılan oyuncumuz ise, dört yıl aradan sonra ilk defa ekranlara gelecek. Peki ya Barbaros dizisinin yeni oyuncusu kim?

Yeni Oyuncu Kim?

     Dört yıl aranın ardından ilk defa ekran karşısına çıkacak olan, Barbaros dizisinin yeni oyuncusu İsmail Filiz olarak açıklandı. Kendisini Ezel dizisinde ki karakteri olan Ömer ile hafızalarımıza kazımıştık. Uzun bir aranın ardından tekrardan izleyici karşısına çıkacak olan İsmail Filiz, dizide gerçek hayatta yaşamış olan Kurdoğlu karakterini canlandıracak. Karakterine adapte olup, uyum sağlayabilmesi için şimdiden çalışmalara başlayan İsmail Filiz, kılıç ve spor çalışmalarının yanı sıra denizcilik ile ilgili eğitimlerde alıyor. Genel olarak film sektöründe daha aktif rol aldığı biliniliyor. Anadolu Kartalları, Deliler Fatih’in Fermanı ve Adanış Kutsal Kavga gibi sinema filmlerinde başarılı bir performans sergileyen İsmail Filiz daha önceden Milat, Ezra, Ketenpere, Paşa Gönlüm ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi yapımlarda da rol almıştır. Yeni karakterimizin bilgisini verdiğimize göre, isterseniz birazda Barbaros dizisinin hakkında bilgi verelim.

Barbaros Dizisi

       Genel olarak, Osmanlı Devleti’nin ilk Kaptan-ı Deryası olan Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatını konu alıyor. Dizide Barbaros’un abisi Oruç Reis’e de yer verileceği açıklandı. Şuan için dizinin oyuncu kadrosu tam olarak açıklanmasa da başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe yer alıyor. Bunun dışında Çağatay Ulusoy, İsmail Filiz, Alperen Duymaz, Erhan Ünlütürk, Pınar Deniz ve Belgim Bilgin’in kadroda yer aldığını biliyoruz.  Geçtiğimiz günlerde setten fotoğrafların paylaşıldı karelerde, çekimlerin son hızla devam ettiğini söyleyebiliriz.

 

18-04-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler