Usta Oyuncu Erol Demiröz Hayatını Kaybetti

Usta Oyuncu Erol Demiröz Hayatını Kaybetti
Türk Tiyatro ve Sinemasının usta oyuncularından biri olan Erol Demiröz bugün 81 yalında hayata veda etti. Haberi ünlü isim Mahsun Kırmızıgül duyurdu.

Bugün son dakika haberleriyle Türk sineması ve tiyatro dünyasının usta oyuncularından biri olan ve rol aldığı yapımlardaki başarısıyla herkesin büyük hayranlığını ve sevgisini kazanan usta oyuncu Erol Demiröz bugün 81 yaşında hayata veda etti. Bu sn dakika haberi bir anda magazin basını ve sosyal medyada büyük yankı uyandırırken oyuncu dünyasında da derin bir üzüntüye sebep oldu. rol aldığı onlarca film ve tiyatroyla adından söz ettiren ve beyefendi kişiliği ve tam bir usta oluşuyla herkesin saygısını kazanan Erol Demiröz’ün vefatı dolayısıyla birçok isim taziyelerine dile getirdi. Bunlardan biri de ünlü isim Mahsun Kırmızıgül oldu. Mahsun Kırmızıgül Mucize filmlerinde usta isimle birlikte çalışmıştı.

Erol Demiröz 81 Yaşında Hayata Veda Etti

Türk Tiyatrosu ve sinemasının en derli be usta isimlerinden biri olan ve yıllarca emek verdiği sektörde büyük filmlerde rol alan Erol Demiröz bugün 81. Yaşında hayata veda etti. Ünlü ismin hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından yine bir dönem kendisiyle birlikte çalışan ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül duyurdu. Mahsun Kırmızıgül sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak ünlü ismin hayatını kaybettiğini “Tiyatro ve sinema dünyasının en büyük ustası Erol Demiröz babamız vefat etti. Benim için çok değerli olan bir abiyi, babayı, ustayı, hemşerimi kaybettik. Ahh Erol baba ah…Duruşun, fikirlerin, asaletin, insanlığın bize çok şey kattı. Bendeki yerin çok başkaydı. Seni unutmayacağız” ifadelerini kullandı. Ayrıca pek çok ünlü isim Erol Demiröz için taziyelerini dile getirdi. Bizde usta isme Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Erol Demiröz Kimdir?

Bugün 81 yalında hayata veda eden usta oyuncu Erol Demiröz 1940 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve ardından oyunculuğa merak salarak bu mesleği seçmiştir. 1961 yılında tiyatro çalışmalarına başlayan usta oyuncu Erol Demiröz bugüne kadar yüzlerce tiyatro oyununda rol almıştır. Ayrıca pek çok sinema filminde rol alan Erol Demiröz’ün rol aldığı filmlerinden başlıcaları şunlardır. Mucize 2, Mucize, Vezir Parmağı, Babalar ve Evlatlar, Hayat Devam Ediyor, Kasaba, Güneşi Gördüm, Son cellat, Beyaz Melek, Çinliler geliyor, Mektup, Kurtuluş, Aşk Üzerine Söylenmemiş Her Şey, Gömlek, El kapıları, 72. Koğuş, Yılanı Öldürseler, Sürü.

18-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar