Barbaroslar 3. bölüm izle

Barbaroslar 3. bölüm izle
Barbaroslar 3. bölüm izle: TRT 1'den ekrana gelen Barbaroslar dizisinin yeni bölümünü full HD ve tek parça izleme seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Barbaroslar 3. bölüm izle: TRT 1'den ekrana gelen ve ES Yapım imzası taşıyan Barbaroslar dizisi bu akşam 3. bölüm ile ekrana geliyor. Barbaroslar dizisi yeni bölüm tek parça ve full HD seçenekleriyle bu sayfada. Yayınlanan ilk bölümleriyle büyük dikkat çeken Barbaroslar dizisi fazlasıyla izlendi. Barbaroslar dizisini büyük bir ilgi ile izleyen izleyiciler yeni bölümde neler olacağını fazlasıyla merak ediyor. Barbaroslar dizisini izlemek isteyen izleyicilerin büyük bölümü yeni bölümü internet üzerinden izleyecek. Bu izleyicilerin önemli bir bölümü de yeni bölümü hangi adres üzerinden izleyebileceğini araştırıyor. Barbaroslar dizisinin yeni bölümüne bu sayfa üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Barbaroslar dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Barbaroslar 3. bölüm izle

Barbaroslar dizisi yeni bölümleriyle önemli bir izleyici kitlesi tarafından izlendi ve beğenildi. İzleyicileri yeni bölümü ise büyük bir heyecanla bekliyor. Barbaroslar dizisinin 3. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

ES Yapım imzası taşıyan Barbaroslar dizisinin oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Pelin Akil, Melis Babadağ, Gülcan Arslan, Yetkin Dikinciler, Bahadır Yenişehirlioğlu, Devrim Evin, İsmail Filiz, Caner Topçu, Mehmet Atay, Mehmet Ali Kaptanlar, Ümit Çırak, Armağan Oğuz, Serpil Özcan, Tolga İskit, Doruk Nalbantoğlu, Murat Göçmez, Batuhan Bayar, Sedat Mert, Uğur Karabulut, Gökay Müftüoğlu, Nezir Çınarlı, Eren Demirbaş, Tolga Akkaya, Gökhan Gencebay, Yaşar Bayram Gül, Asya Kasap, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Ali Murat Altunmeşe, Miraç Sözer, Ozan Bingöl, Hürcan Sürmeli gibi isimler yer alıyor.

Barbaroslar 3. bölüm özeti

Düşmanlarını ağır bir yenilgiye uğratan İshak, Midilli'ye dönmeyi düşünür. Baba Oruç ve İlyas'ın gitmemesi yönündeki ısrarlarına rağmen kafasına koyduğu şeyi yapar. Buna karşın Midilli'de beklemediği bir şey olacak ve önemli bir yüzleşme yaşanacaktır. Pietro ise peşine düştüğü demirciyi aramaya devam eder. O sırrı öğrenmek için elinden gelen her şeyi yapmakta kararlıdır. İsabel ise Baba Oruç'a yardım ettiği için zor durumda kalır. Kendisini kurtarmak için bir plan yaparken karşısında babasını bulur.

30-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler