Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 20. bölüm izle

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 20. bölüm izle
Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 20. bölüm izle: Son bölüm, full olarak Canlı TV adresinde. Yeni bölüme ulaşmak için detaylar.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 20. bölüm izle: TRT 1 tarafından ekrana taşınan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi, son bölüm full izlemek Canlı TV adresi üzerinden mümkün. Oldukça kalabalık bir izleyici kitlesi bulunan dizi internetten online olarak ve televizyon başında milyonlarca kişi tarafından izlenecek. Reytinglerde üst sıralarda olacak bölümü kaçıranlar en kaliteli olarak hangi adres üzerinden izleyeceklerini araştırıyorlar. Bu sayfa üzerinden tek tıkla yeni bölüme ulaşabilirsiniz. Bunun için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Diziyle ilgili diğer detayları da bu sayfada bulabilirsiniz.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 20. bölüm izle

Bozdağ Film imzası taşıyan ve TRT 1'den ekrana gelen Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Pelin Akil, Yiğit Özşener, Devrim Evin, İsmail Filiz, Batuhan Bayar, Tolga İskit, Doruk Nalbantoğlu, Eren Demirbaş, Tolga Akkaya, Gökhan Gencebay, Cemre Gümeli, Ayten Şayan, Elif Erdal, Şeyma Peçe, Özge Özkaplan, Gonca Cilasun, Emire Benderlioğlu, Burcu Gül Kazbek, Kaan Turgut, Suat Karausta, Eray Cezayiroğlu, Yıldırım Gücük, Alperen Şahin ve Mehmet Polat gibi isimler yer alıyor.17 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelen Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisini tek parça ve full HD olarak izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 20. bölüm özeti

Hızır ve Piri Reis, Kalimnos topraklarının altından kazılan gizli geçitten haberdar olur ve Baba Oruç'un da yardımıyla fethi buradan başlatmayı planlarlar. Bu karşın gizlilikle yaptıkları planlar Pietro'nun Osmanlı karargahındaki casusu olan Martin'in verdiği bilgilerle ortaya çıkar. Pietro, aldığı bilgiler sonrası hemen harekete geçer ve geçidi patlatır. Piri Reis, Hızır ve Niko geçidin altında kalır. Oruç Reis, onları göçük altındakileri kurtarabilmek için her şeyi yapar.Mesih Paşa, planın başarısız olmasının ardından Oruç Reis ile ilgili nasıl bir karar verecek? Oruç Reis ise karargahtaki casus problemini çözmek isterken Isabel de kardeşinin casus olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Meryem sarayı terk etmeyi kafasına koyar ve adım adım kaçmaya hazırlanır. Piri Reis, Salvator'un peşine düşer. Her şeyin sonunda Kalimnos'un fethi gerçekleştirilebilecek midir?

17-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler