Barbaroslar'ın Isabel'i Pelin Akil kendini anlattı

Barbaroslar'ın Isabel'i Pelin Akil kendini anlattı
Barbaroslar Akdenz'in Kılıcı dizisinde Oruç Reis'in güzel casusu Isabel karakterine hayat veren Pelin Akil, BeStyle için objektif karşısına geçti.

TRT1'in ve Türk televizyonlarının ilk deniz dizisi olma unvanını kazanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı perşembe günlerine damga vurmayı sürdürüyor. TRT1 dizisinde Isabel rolünü başarıyla canlandıran Pelin Akil bir dergiye verdiği röportajda kendini anlattı. Hayranları soruyor, Pelin Akil kimdir, hangi yapımlarda rol aldı? Şimdi detaylar

Barbaroslar'ın Isabel'i Pelin Akil kendini anlattı

15. Bölümü 30 Aralık Perşembe akşamı TRT1 izleyicisiyle buluşan Barbaroslar Akdenz'in Kılıcı dizisinde Oruç Reis'in güzel casusu Isabel karakterine hayat veren Pelin Akil, BeStyle için objektif karşısına geçti. 4 kardeşin denizler hakimi olma sürecini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Oruç Reis'in Rodos Şövalyelerine karşı en büyük kozlarından biri olan Isabel karakteri dizi severler tarafından çok beğenildi. Isabel'e can veren Pelin Akil samimi açıklamalarda bulundu.

Sınırlarımı zorlamayı seviyorum

Rol aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterleri büyük bir baaşarıyla yansıtan Pekin Akil, verdiği röportajda kendini şöyle anlattı: “Oyunculuğumda elimden geldiğince sınırlarımı zorlamayı, kendimde olmayanı çıkarmaya çalışmayı, üretmeyi, araştırmayı, gözlemlemeyi ve denemeyi seviyorum.”

Pelin Akil Kimdir?

1986 doğumlu Pelin Akil, henüz öğrenciyken rol aldığı tiyatrolarla adından söz ettirdi. "Rent Müzikali", "Marika'nın Serveti", "Abim Geldi", "İstanbulname", "Depo", "Sersefil-Korkuyorum" "Sevgilim" ve "Closer" gibi tiyatro oyunlarında yer alan Akil, Foi Tv'de yayınlanan "Arka Sıradakiler" dizisiyle şöhreti yakaladı. Asıl ününü TRT 1 yapımı "Kurt Kanunu" dizisinde "Ballı Naciye" rolüyle yakaladı. Aynı projelerde yer aldığı meslektaşı Anıl Altan ile 2016 eylül ayında nikah masasına oturdu.

Rol aldığı yapımlar:

2018 – Keşif (Sinema Filmi)
2017 – Çember: Oyunu Bozuyorum (Ayşe) (TV Filmi)
2017 – Çember: Evimdeki Yabancılar (Komiser Yardımcısı Ayşe)(TV Filmi)
2017 – Çember: Acı İntikam (Ayşe) (TV Filmi)
2017 – Damat Takımı (Sera) (Sinema Filmi)
2017 – Deli Aşk (Sinema Filmi)
2016 – Aile İşi (Müjde)(TV Dizisi)
2015 – Saklı (Elif) (Sinema Filmi)
2015 – Ne Münasebet (Nil) (TV Dizisi)
2014 – Kızıl Elma (Zeynep Gevheri) (TV Dizisi)
2014 – Aşktan Kaçılmaz (Yasemin)(TV Dizisi)
2013 – Su ve Ateş (Nupelda) (Sinema Filmi)
2013 – İnadına Yaşamak (Sedef)(TV Dizisi)
2013 – Osmanlı Tokatı (Irmak)(TV Dizisi)
2012 – Suskunlar (Nisan)(TV Dizisi)
2011 – Seksenler (Seçil)(TV Dizisi)
2011 – Kurt Kanunu (Ballı Naciye)(TV Dizisi)
2007 – 2011 – Arka Sıradakiler (Zehra)(TV Dizisi)

08-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar