Ebru Yaşar Kaza Geçirdi

Ebru Yaşar Kaza Geçirdi
Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar talihsiz bir kaza geçirdi. Ünlü isim düşerek diz kapağını kırdı ve acil olarak ameliyata alındı.

Magazin ve müzik dünyası son dakikada gelen bir haberle adeta şoke oldu. Magazin dünyasının ve müzik dünyasının önde gelen ismi Ebru Yaşar’ın kaza geçirdiği haberi bir anda magazin basını ve sosyal medyada geniş yer aldı. Ünlü isim kaza geçirdiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine duyurdu. Olay duyulur duyulmaz özellikle sosyal medyada geniş şekilde yer aldı ve sevenleri ünlü ismin durumunu merak eden paylaşımlar yaptı. Ayrıca pek çok seveni de ünlü isme geçmiş olsun dileklerini iletirken yine pek çok ünlü isim şarkıcıya geçmiş olsun mesajlarını iletti. Seslendiği şarkılarla özellikle gençlerin büyük beğenisini toplayan ve yine şarkıları dillerden düşmeyen ünlü ismin düşerek kaza geçirmesi ve diz kapağını kırması olayı duyan herkesi üzdü. Ebru Yaşar’ın geçirdiği kaza sonra acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi.

Sevenlerimi Korkutmak İstemem Ama…

2021 yılında piyasaya sürdüğü Gel de sevme adlı albümle herkesin beğenisini kazanan ve şarkıları dillerden düşmeyen ünlü şarkıcı Ebru Yaşar talihsiz bir kaza geçirdi. Ünlü isim düşerek dizkapağını kırdı ve acil olarak hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan muayene ve tetkiklerden sonra ünlü ismin dizkapağını kırdığı belirlendi ve acil olarak ameliyat planlandı. Sosyal medya hesabından sevenlerine durumunu bildiren ünlü isim paylaşımında “sevenlerimi üzmek, korkutmak istemem, bilgi amaçlı paylaşıyorum. Düştüm ve diz kapağım kırıldı. Şimdi ameliyata girip inşallah toparlayacağım. Sağlıkla kalın” ifadelerini paylaştı. Ünlü isim paylaşımında sedyede bacağı sabitlenmiş olarak bulunduğu bir fotoğrafını kullandı. Ünlü isim hastanede doktorların kontrolü sonrasında acil olarak planlanan ameliyata alındı. Ebru Yaşar’ın dizkapağında kırıklar olduğu öğrenildi.  

Sevenlerinden Mesaj Yağmuru

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’ın düşerek diz kapağını kırması sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunması ve durumu bildirmesi sevenlerini ayaklandırdı. Ünlü isme sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerini ileten pek çok seveni nazar değdi yorumunda bulundu. Ayrıca Ebru Yaşar’a pek çok ünlü isimden de geçmiş olsun mesajları geldi. Henüz ameliyat sonrası durumuyla ilgili bilgi alınamayan Ebru Yaşar’a biz de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

08-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar