Mahkum çekimleri koronavirüs vakaları nedeniyle durdu! Yeni bölüm ertelenecek mi?

Mahkum çekimleri koronavirüs vakaları nedeniyle durdu! Yeni bölüm ertelenecek mi?
Setteki koronavirüs vakaları nedeniyle Mahkum dizisinin çekimleri iptal edildi. Yılbaşı arasındaki dizinin yeni bölümü ertelenecek mi?

Yılbaşı arası nedeniyle Perşembe akşamı ekrana gelmeyen Mahkum dizisi koronavirüs vakalarıyla çalkalanıyor. Dizide rol alan iki isim koronavirüs şüphesiyle karantinaya girdi. Bir ismin PCR testi negatif çıksa da diğerinin testi pozitif çıkınca FOX'un MF Yapım imzalı dizisinin çekimleri durdu. Herkesin hevesle beklediği yeni bölüm ertlenecek mi? Hayranların en çok merak ettiği şey bu.

Mahkum dizisi çekimlerine koronavirüs darbesi

Mahkum dizisinde Onur Tuna, koronavirüs semptomları göstermesinin ardından karantinaya girdi. Herkes başarılı oyuncunun virüse yakalandığını düşünse de yapılan testin ardından sonuç negatif çıktı. Dizide rol alan bir başka isim Muharrem Türkseven'in ise koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Virüs şoku sonrasında çekimler durdu. Dizinin sevenleri bu hafta ilgi ile izledikleri dizinin yeni bölümünü izleyemedi. Yılbaşı arası nedeniyle gelecek hafta da ekrana gelmeyecek dizinin yeni bölümünün ileri bir tarihe çekilecek mi merak ediyor.

Mahkum dizisi yeni bölüm ne zaman?

Koronavirüs vakalarının ardından FOX yayın akışında herhangi bir değişiklik yaşanmadı. 6 Ocak Perşembe günü yayınlanmayan dizi 13 Ocak Perşembe akşamında da ekranda olmayacak. Mahkum dizisi planlandığı gibi 2 haftalık aranın hemen ardından 20 Ocak Perşembe akşamı 5. bölümü ile saat 20.00'da FOX ekranlarında olacak.

Mahkum dizisinin son bölümünde neler oldu?

Fırat, kendisini Barış'a götürecek izler için Hacı'yı bulmaya çabalar. En sonunda ona da ulaşmayı başarır. Hacı ise elindeki bilgileri Fırat'a vermek için zorlu isteklerde bulunur. Cemre de diğer yandan davada gelişme kaydedebilmek adına uğraşır. Hayatına bir anda giren Ferda, Barış'ı zora sokar. Barış, gelen zarfları çözmeye çalışırken ortaya çıkan Ferda nedeniyle Barış işin içinde çıkamaz.

Onur Tuna, İbrahim Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Bülent Düzgünoğlu, Hakan Salınmış, Nihal Koldaş, Mehmet Ulay, Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gülçin Hatıhan, Remiz Mullamusa, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal ve Gökhan Tercanlı'nın rol aldığı Mahkum dizisinin yeni bölümü 20 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak.

08-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler