Erol Evgin 57 Yıl Sonra Kendi Okulunda

Erol Evgin 57 Yıl Sonra Kendi Okulunda
75 yaşında olan pop müziğinin usta isimlerinden Erol Evgin 57 yıl önce mezun olduğu lisede konser verdi ve liselilerle buluştu.

Yılların eskitemediği ve 1947 yılında dünyaya gelen ve bugün 75 yaşında olan ünlü pop müzik şarkıcısı Erol Evgin tam 57 yıl aranın ardından mezun olduğu İstanbul Erkek Lisesi’nde şu anki lise öğrencilerine konser verdi. Pop müziğin usta isimlerinden biri olan ve 75 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkartan ve hala müzik yapan, kon ser veren ve sevenleriyle birlikte olan usta isim geçtiğimiz gün mezun olduğu İstanbul Erkek Lisesi’nde konser verdi. Kendi mezun olduğu okulda lise öğrencileriyle bir araya gelen ve adeta eski lise günlerini yad eden Erol Evgin sahnede uzun süre kaldı ve gençlerle birlikte doyasıya eğlendi. Tam 57 sonra mezun olduğu liseye giden ünlü isim şarkı aralarında öğrencilerle sohbet etti ve onlara anılarını anlattı.

57 Yıl Sonra Aynı Yerde

Türk Pop Müziğinin duayen isimlerinden biri olan ve seslendirdiği şarkılarla milyonlarca insanın kalbinde yer edinen ve bugün dahi sahnelerden sevenleriyle buluşan 75 yaşındaki ünlü şarkıcı Erol Evgin 1958 – 1965 yılları arasında eğitim gördüğü İstanbul Erkek Lisesinde konser verdi. 57 yıl sonra mezun olduğu okula giden Erol Evgin okulun 31. Kültür Haftası’nın kapanışında sahne aldı. Kendisinin de mezun olduğu okulun öğrencilerini şarkılarıyla coşturan Erol Evgin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla uzun bir süre sahnede kaldı. Söyle Canım, Rüya, Hep Böyle Kal, Deli Divane, Ateşle Oynama gibi birbirinden güzel ve özel şarkıları seslendiren Erol Evgin’e bu şarkılarda öğrencilerde eşlik etti.

Anılarını Anlattı

Kendi okulunda yıllar sonra öğrencilerle buluşan Erol Evgin seslendirdiği şarkıların arasında öğrencilerle sohbet etti ve anılarını onlar paylaştı. İstanbul Erkek Lisesi’nde öğrenci olduğu dönemdeki yaşadıklarını anlatan Erol Evgin “okul yıllarında sınıf orkestramız vardı ve her Perşembe günü konser verirdik. 57 yılın ardından kendi okulumda konser vermenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı. Öğrencilerin coşkuyla dinledikleri konser sonunda usta isim dakikalarca alkışlandı. Bugün 75 yaşında olan ve halen müzik yapan usta ismin konseriyle coşan liselilerde Erol Evgin’i büyük sevgi gösterileriyle karşıladı ve uğurladılar.

07-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler