Barış Arduç ekranlara geri dönüyor.

Barış Arduç ekranlara geri dönüyor.
Yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un yeniden ekranlara döneceği tarih belli oldu. En son Kiralık Aşk dizisindeki rolü ile genç kızların sevgilisi olmuştu. Barış Arduç'un 2018 yılının Ocak ayında ekranlarda olacağı açıklandı.

Star TV'nin en sevilen "Kiralık Aşk" dizisinde Ömer İplikçi karakterine hayat veren Barış Arduç, yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Barış Arduç'un 2018 yılının Ocak ayında ekrana döneceği kesinleşti. Konu ile ilgili olarak Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan ve Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner bir röportajda soruları yanıtladı. Oya Doğan'ın sorularını yanıtlayan Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner şunları söyledi;

BARIŞ ARDUÇ YENİDEN EKRANLARDA!

“Barış için şu anda üç projeye birlikte sarı ışık yaktık. Yeşil ışık olması adına da detaylı çalışıyoruz. Hem yukarıda anlattığım, hem de yeni hazırlanan projeler bunlar. Bunlardan birinde olacak Barış. Ama Barış’ın da kararı bizim için önemli. Hem onun sezgileri açısından, hem de kariyeri açısından. Biz oyuncularla anlaşma yapıyoruz ama aslında bonservislerini alıyoruz. En nihayetinde hangi mevkide oynayacaklarına onlar karar veriyorlar. Barış’ın da ocak ayına kadar ekranda olacağını umut ediyoruz." dedi.

15-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar