Barış Arduç'lu Saplantı dizisinin yönetmeni ve senaristi belli oldu

Barış Arduç'lu Saplantı dizisinin yönetmeni ve senaristi belli oldu
Star Tv ekranlarında yayınlanacak ve OGM Pictures tarafından hazırlanan yeni dizilerden Saplantı’nın yönetmeni belli oldu.

Son iki sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan ev pazartesi akşamları seyirciyle buluşan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrol oyuncusu olan Barış Arduç geçtiğimiz haftalarda Alparslan Büyük Selçuklu ile yollarını ayırmıştı. Dizinin başrolünde Sultan Alparslan karakterine hayat veren oyuncu dizinin yapım şirketine dizide yeni sezonda rol almayacağını belirtmiş ve diziyle yollarını ayırarak yeni projeleri değerlendirmeye almıştı. Bu gelişme ile birlikte TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonda iki bölüm yayınlandıktan sonra final kararı almıştı. Bu gelişmeler üzerine Barış Arduç’un sevenleri genç ve başarılı oyuncunun hangi projeyle ekranlara döneceğini merak etmeye başlamıştı. Sonunda bu sorunun cevabı da belli oldu ve ünlü oyuncu yeni sezonda Star Tv’de seyirciyle buluşacak yeni projesine imzayı attı.

Barış Arduç Saplantı dizisinde

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Alparslan karakteri ile seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Barış Arduç yeni sezonda Star Tv ekranlarında yayınlanacak Saplantı adlı dizide başrol oynayacak. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve şu sıralar cast çalışmaları ve hikaye ve senaryo yazımları devam eden dizinin senaryosunu Aybike Ertürk kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı bir süredir merak ediliyordu ve yapım şirketi OGM Pictures’te dizinin rejisini emanet edeceği yönetmen adaylarıyla görüşmelerini sürdürüyordu. Sonunda OGM Pictures yeni sezonda yayınlanacak ve iddialı ve beklentisi yüksek yapımlardan saplantı için başarılı yönetmenlerden Türkan Derya ile anlaşmaya vardı ve dizinin yönetmen koltuğu Türkan Derya’ya emanet edildi.

Barış Arduç Yapımları Neler?

Son dönemin başarılı oyuncularından olan ve son olarak dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Alparslan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Barış Arduç bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Özellikle gençlik ve romantik komedi türündeki yapımlarda rol alan oyuncu ayrıca aksiyon ve dram türündeki yapımlarında kadrosunda yer almıştır. Ünlü oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Sadece Sen, Deliha, Mutluluk Zamanı, Dinle Sevgili, Pis Yedili, Benim İçin üzülme, Bugünün Saraylısı, Kiralık Aşk, Kuzgun, Kulüp ve Çukur bulunmaktadır.

18-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar