Melissa Dilber en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı

Melissa Dilber en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı
Engin Günaydın ile birlikte Andropoz adlı dizide rol alan güzel oyuncu Melissa Dilber’in rol aldığı kısa filme en iyi kadın oyuncu ödülü geldi.

Son dönemin başarılı oyuncuları arasına yeni bir isim daha katılıyor. Yabancı dizi ve yapımların yanı sıra Türk dizi ve yapımlarında da rol alan ve geçtiğimiz yıl internet yayın platformu için hazırlanan ve Engin Günaydın’ın başrolünde yer aldığı Andropoz adlı yapımda ikizi ile birlikte rol alan ve bu dizide Ahu karakterine hayat veren başarılı ve genç oyuncu Melissa Dilber son olarak Yusuf Kerem Tokgöz’ün senaryosunu kaleme aldığı ve yine aynı ismin yönetmen koltuğunda yer aldığı kısa filmde rol aldı. Bir festival filmi olarak hazırlanan ve şu sıralar festivallerde gösterilen Screen adlı kısa filmde rol alan oyuncu kısa filmin ana kadın oyuncusu olarak kamera karşısına geçti. Yapımda üst düzey bir performans ortaya koyan genç ve güzel oyuncu Melissa Dilber bu film ile iki festivalde birden en iyi kadın başrol oyuncusu ödülünü almayı başardı.

İki festivalden ödül

Türk dizileri ile yeni yeni seyirci karşısına çıkmaya başlayan ve rol aldığı Andropoz dizisi ile akıllarda yer edinen genç ve güzel oyuncu Melissa Dilber şu sıralar rol aldığı ve festivallerde gösterimde bulunan Screen adlı kısa filmle seyirci karşısına çıkıyor. Yusuf Kerem Tokgöz tarafından kaleme alınan ve yönetilen kısa film Festivallerde gösterilirken filmin başrol oyuncusu olan güzel oyuncu Melissa Dilber bu filmle iki büyük festivalden ödülle döndü. Screen Filmi Inda Singapore Film Festivali ve Navy International Film Festivali’nde gösterime girdi ve yarıştı. Filmin başrol oyuncusu olan güzel oyuncu Melissa Dilber her iki festivalden de en iyi kadın oyuncu ödülüyle dönerken adı da bir anda sektörde dikkatleri çekmeye ve konuşulmaya başlandı. Güzel oyuncunun yeni dönemde üst düzey Türk dizilerinde rol almasına kesin gözüyle bakılıyor. Güzel oyuncu Andropoz dizisinde Ahu karakterine hayat vermiş ve performansıyla göz doldurmuştu. 26 yaşındaki güzel oyuncu ayrıca BBC3 kanalının sevilen dizisi Wreck’te de Amy karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştı.

Screen Oyuncuları Kimler?

Yusuf Kerem Tokgöz tarafından yazılıp yönetilen Screen adlı kısa film şu sıralar festivallerde adeta kasırga gibi esiyor. Girdiği festivallerden ödüllerle dönen filmin oyuncu kadrosunda, Melissa Dilber, Bülent Keser, Ada şahin, Ece Buruk, İnan Yıldırım, S. Burak Bingöl, Mehmet Özten ve Özlem Cibooğlu yer alıyor.

18-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar