Başak Gümülcinelioğlu'nun Yeni Projesi Belli Oldu

Başak Gümülcinelioğlu'nun Yeni Projesi Belli Oldu
Son olarak Yargı adlı dizide Neva karakteri olarak seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nun yeni sezonda rol alacağı dizi belli oldu.

2022 – 2023 televizyonlar için yeni yayın dönemi başlamak üzere. Her yıl eylül ayında yeni sezon başlarken bazı kanallar bir iki hafta önce ya da sonra bu sezonu açabiliyorlar. Bazen de diziler farklı zamanda programlar farklı zamanda yeni sezon yayınlarına başlayabiliyorlar. Yeni sezonun yaklaştığı bu günlerde televizyonlar kadar televizyon seyircisi de heyecanla yeni başlayacak dizileri beklemeye başladı. Birbirinden iddialı ve çarpıcı birçok yeni dizinin yayına başlayacağı yeni sezonda Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak dizilerden biri de Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları adını taşıyor. Cast çalışması devam eden dizi Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh oturuyor. Dizinin çalışmalarını hızlandıran yapım şirketi ilk olarak dizinin kadın başrol oyuncusuyla el sıkıştı.

Yargı’dan Ateş Kuşları’na

Son olarak Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımlarından biri olan Yargı’da rol alan ve bu dizideki başarısıyla öne çıkan güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nun yeni sezonda rol alacağı dizi belli oldu. Yargı’da Neva karakteriyle seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu yeni sezonda Bozdağ Film tarafından hazırlıkları süren Ateş Kuşları adlı dizinin kadrosuna katıldı. Dizinin hazırlıkları sürerken genç ve güzel oyuncunun dizinin ana kadın karakterine hayat vereceği öğrenildi. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz sloganıyla çekilecek olan dizinin hikayesi de oldukça dikkat çekici ve iddialı. Dizide sokak çocuklarının etkileyici hikayesinin anlatılacağı öğrenilirken güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu’nun dizide Turna karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Başak Gümülcinelioğlu Kimdir?

Son olarak Yargı dizisinde Neva karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı ve güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu 22 Ekim 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan güzel oyuncu daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak bu sektörde ilerlemeye başlamıştır. Başarılı ve güzel oyuncu bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Başak Gümülcinelioğlu’nun rol aldığı yapımlar arasında, Kalbim Yangın Yeri, 8. Gün, Erkenci Kuş, Sen Çal Kapımı, Yargı ve Yarım Kalan Aşklar adlı dizilerde rol almıştır.

11-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar