Ünlü Oyuncu Hafsanur Sancaktutan Gelecek Uzun Sürer Dizisinde

Ünlü Oyuncu Hafsanur Sancaktutan Gelecek Uzun Sürer Dizisinde
Ay Yapım tarafından Fox Tv için Amerikan yapımı Beverly Hills 90210 adlı yapımdan uyarlanan Gelecek Uzun Sürer dizisinin çalışmaları devam ediyor.

Televizyon kanalları yeni sezona hazırlanırken bu sezon özelikle diziler ön plana çıkıyor ve bu diziler oldukça iddialı olarak seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu sezon ekrana gelecek yapımlardan biri özellikle hem sektör tarafından ve hem de seyirci tarafından merakla beklenmeye başlandı. Geçtiğimiz sezon pek çok yeni dizi yabancı dizilerden uyarlama olarak ekrana gelirken bu sezon uyarlama olarak ekrana gelecek dizi Fox Tv ekranlarında Gelecek uzun Sürer adıyla ekrana gelecek. Ay Yapım tarafından Amerikan dizisi Beverly Hills 90210 adlı diziden uyarlanan dizi oldukça merak konusu olurken castında yer alan isimlerle de bir anda dikkatleri çekti. Fox Tv ekranlarının yeni sezondaki iddialı yapımları arasında gösterilen Gelecek Uzun Sürer adlı dizinin kadrosuna son olarak son zamanların başarılı ve güzel oyuncusu Hafsanur Sancaktutan dahil oldu.

En Çok Merak Edilen Yapımlardan

Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan ve Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren yeni uyarlana dizi Gelecek Uzun Sürer için cast çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Deniz Yorulmazer tarafından yönetilecek dizi Damla Serim tarafından kaleme alınıyor. Amerika’nın en çok izlenen yapımlarından biri olan Beverly Hills 90210 adlı diziden uyarlanan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Marlbora, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç şaşmaz, Nur Fettahoğlu ve Necip Memili gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizide Derin karakterine hayat verecek olan genç ve güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın dizide göstereceği performans şimdiden merak edilmeye başlandı. Hafsanur Sancaktutan dizide Derin karakteri olarak Mert Yazıcıoğlu’nun hayat vereceği Kerem’in partneri olarak seyirci karşısına çıkacak.

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda boy gösteren ve son dönemin genç ve başarılı oyuncuları arasında gösterilen genç ve güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan 20 Mart 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan güzel oyuncu daha sonra oyunculuğa yönelerek setlerde yer almaya başlamıştır. Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldığı yapımlar arasında, Gülperi, Aşk Ağlatır, Son Yaz ve Dünyayla Benim Aramda bulunmaktadır.

11-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar