Ahu Türkpençe ekrana dönüyor

Ahu Türkpençe ekrana dönüyor
Uzun süredir ekranda olmayan ünlü oyuncu Ahu Türkpençe yeni bir projenin kadrosunda yer alıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna Ahu Türkpençe de dahil oldu.

Ünlü oyuncu Ahu Türkpençe yeni sezonda ekranda olacak ünlülerden biri. Uzun süredir ekranda olmayan Ahu Türkpençe yeni bir projenin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Gelen teklifleri titizlikle incelediği bilinen Ahu Türkpençe sonunda kararını verdi. Birsen Altuntaş'ın Tv 100'de yer alan haberine göre Ahu Türkpençe Mevlana dizisi için el sıkıştı. Kale Film tarafından TRT1 için hazırlanan yeni dizinin oyuncu kadrosunda Ahu Türkpençe de olacak.

Ahu Türkpençe Mevlana dizisinde

Dev bir prodüksiyona sahip Mevlana dizisi yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olmaya aday. Kale Film imzalı yapım merakla beklenirken hazırlıkları da tüm hızıyla devam ediyor. Büyük bir bütçeye sahip Mevlana dizisi için tüm hazırlıklar titizlikle yapılıyor. Ahu Türkpençe'nin de kadrosuna dahil olduğu yapımda birçok başarılı isim yer alıyor. Timuçin Esen'in Mevlana'yı canlandıracağı öğrenilen dizide Ahu Türkpençe'nin de olması ünlü isimlerin sevenlerini heyecanlandırdı. Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe 2013 yılında çekilen Vicdan dizisinde de beraber rol almıştı.

Mevlana dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

TRT1'in yeni iddialı dizilerinde biri Mevlana dizisi olacak. Gönül Dağı dizisinin de yapım şirketi olan Kale Film dev prodüksiyonlu bir proje ile geliyor. 30 bölüm yayınlanması planlanan Mevlana dizisinin senaryosu Ali Aydın tarafından yazılıyor. Konya'da çekilmesi planlanan dizi Mevlana'nın hayatını anlatacak. Kaan Yıldırım ve Belçim Bilgin gibi isimlerin de adı geçen Mevlana dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Mevlana dizisinde Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncusu Timuçin Esen'de yer alıyor. Son olarak Mevlana oyuncu kadrosuna 2018'den beri ekranda olmayan Ahu Türkpençe de katıldı. Ahu Türkpençe 2018 yılında yine TRT1'de yayınlanan Börü projesinde yer almıştı.

Bir İstanbul Masalı dizisiyle tanınan Ahu Türkpençe daha sonra birçok projede yer aldı. 44 yaşındaki sevilen oyuncu uzun süre sonra yeniden ekranda olacak. Timuçin Esen'le başrolleri paylaşacak Ahu Türkpençe başarılı oyunculuğuyla yeniden seyirci karşısında.

31-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar