Bay Yanlış 13. Bölüm izle!

Bay Yanlış 13. Bölüm izle!
La Gabbia'da işler çığırından çıkıyor. Cansu ile Levent evlenebilecek mi? Tolga'nın Özgür'ü çileden çıkartmak için devreye soktuğu plan ne? 13. bölümüyle Bay Yanlış haberimizde.

Bir yaz dizisi olarak başlamasına rağmen sezon boyu devam edecek gibi görünen romantik komedi dizisi Bay Yanlış 13. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Tolga’nın kışkırtmalarına Özgür’ün sabrı daha ne kadar devam edecek? Özgür’ün mekanını böcekler basarken olayın perde arkasında kim ya da kimler var? Cansu ve Levent kazasız belasız evlenebilecek mi yoksa Levent’in dediği gibi “ Bir evlenen bir daha evlenir” sözü mü gerçekleşecek? Can Yaman ve Özge Gürel’i aynı karede buluşturan romantik komedi Bay Yanlış 13. Yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Bay Yanlış 13. Bölüm izle!

Fox Tv'nin iddialı dizisi Bay Yanlış'ın 13. Bölümü izleyiciyi kahkahaya boğmaya devam ediyor. Ezgi’nin Özgür ile yakınlaşmak için işi bırakmasını hazmedemeyen Tolga, La Gabbia’yı almak için Gizem ile beraber yeni plan yapar. Çok geçmeden plan, devreye girer. 

Ona mekanı dar edeceğim

La Gabbia’yı alarak hem Özgür’den kurtulmak hem de Ezgi’ye kavuşmak için bir plan yapan Tolga, Gizem’e planını bu cümle ile anlatır. “Ona mekanını dar edeceğim” Çok geçemden plan ortaya çıkar. Mekanını böcekler basan Özgür, deliye döner. Perde arkasında Tolga olduğunu anlar ancak elinde yeterli delil yoktur. Tolga’nın Ezgi için yaptıklarına Özgür daha fazla sabredebilecek mi? Bu arada Cansu ve Levent bir an önce düğün yapmak için sabırsızlanırken La Gabbia'da işler öyle karışır ki düğün işi bile tehlikeye girer. Heyecan ve romantizmle harmanlanmış Bay Yanlış 13. Son bölümüyle 25 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de Fox Tv’de. Keyifli seyirler.

Bay Yanlış son bölümde neler oldu?

Özgü, Tolga’nın Ezgi’nin patronu olduğunu öğrenir. Deliye dönen Özgür işi bırakmasını ister. İşi bırakan Ezgi, Tolga’dan yakasını kolay kolay kurtaramayacaktır. Çünkü Tolga La Gabbia’yı almak için plan üstüne plan yapar.  Ezgi’yi zor durumda bırakmak için Gizem’den destek ister. İkili hemen bir plan yapar. Özgür’ün Ezgi’ye olan zaafından faydalanır. Söz konusu Ezgi olunca, Tolga’nın istekleri karşısında Özgür için karar vermek daha da zorlaşır. Bu arada Özgür bir yandan yeni mekanla ilgilenir ve oranın açılışını yapar. Tüm zorluklara karşı, Özgür ve Ezgi için en önemli şey birbirlerine duydukları aşktır. Fakat Tolga’nın ve Serdar’ın onları rahat bırakmaya niyeti yoktur.   Bay Yanlış yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!

25-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar