Fenerbahçe - Hull City maçı canlı izle

Fenerbahçe - Hull City maçı canlı izle
Fenerbahçe - Hull City maçı canlı izle: Fenerbahçe'nin Hull City ile oynayacağı maç hangi kanalda? Bu maçı canlı ve HD izlemek için detaylar.

Fenerbahçe - Hull City maçı canlı izle: Fenerbahçe ile Hull City bu akşam bir hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Acun Ilıcalı başkanlığında ve Şota Arvaladze yönetiminde Hull City, tarihinde ilk kez bir Türk takımının karşısına çıkacak. Herkesin merakla beklediği bu karşılaşma hangi kanalda ve saat kaçta? Fenerbahçe taraftarları maçın şifreli mi şifresiz mi olacağını merak ediyor. Fenerbahçe - Hull City mücadelesine HD ve canlı olarak bu sayfa üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe - Hull City maçı canlı izle

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz şehrinde devam ettiren Fenerbahçe, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile karşılaşmak üzere yurda dönüş yaptı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteyen Fenerbahçe'nin 2. ön eleme turundaki rakibi Dinamo Kiev oldu. Bu eşleşmenin ilk maçına günler kala Fenerbahçe, en ciddi hazırlık maçlarından birine çıkacak. Fenerbahçe - Hull City maçı TSİ 20.30'da TV8 ekranlarında şifresiz olarak ekrana gelecek. Bu mücadeleyi full HD ve canlı olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Hull City, Fenerbahçe'den 2 oyuncuyu kadrosuna kattı!

Acun Ilıcalı, Hull City kulübünü devralmasının ardından Türkiye'de yakından tanınan isimlerin transfer edilebileceğinin sinyallerini vermişti. Öyle de oldu ve Hull City, Türkiye'den iki ismi kadrosuna kattı. Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan ve Allahyar Sayyedmanesh Hull City'e transfer oldu. Acun Ilıcalı bu iki transfer için Fenerbahçe'ye 7.5 milyon euro bonservis ücreti ödediğini açıkladı. Ozan ve Allahyar'ın Fenerbahçe karşısında sahada olması bekleniyor. Ayrıca Antalyaspor forması giyen Doğukan Sinik de Hull City'nin hedeflediği isimlerden biri.

Ozan Tufan'ın Hull City'e transferinin ardından Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı; Ozan'la anlaştıktan sonra Fatih hocama sordum. 1 dakika düşünme dedi. Sergen'le beraberdik, ona sordum. Kendi mevkisinde Türkiye'nin en iyisi dedi. Emre'ye sordum, müthiş bir potansiyel dedi. Rıdvan hoca çok doğru yerdesin dedi. Futboldan iyi anlarım ama haddini bilen biriyim. Danışacağım insanlara danışarak kararı olgunlaştırıyorum. Müthiş bir potansiyel takımımızda.

10-07-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar