Behzat Ç Dizisinin Yeni Savcısı Belli Oldu!

Behzat Ç Dizisinin Yeni Savcısı Belli Oldu!
Efsane dizi Behzat Ç. Geri dönüyor! Blu TV de yayınlanacak olan dizinin yeni savcısı belli oldu! Eski sezonlarında savcı rolünü canlandıran isim Canan Ergüder’di. Yeni Savcı Kim?

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde oynadığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 4 sezon izleyici ile buluşmuştu. Dizinin hayranları dizinin 5. Sezonunun da çekilmesini isterken, güzel haber Blu Tv yönetiminden geldi. Efsaneleşmiş dizi Behzat Ç. Yeni sezonu ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk olarak 19 Eylül 2010 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi, 2010-2013 yıllarından sonra 4. Sezonu ile tam 6 yıl sonra 2019 yılında dijital platform tarafından hakları satın alınarak Blu Tv de yayınlandı. Televizyonda yayınlanmasını bekleyen dizi yalnızca abonelerin izleyebildiği dizi haline gelince hayranları tarafından biraz üzüntüyle karşılansa da sadece efsane dizi için platforma üye olan sayıda arttı. Her şeye rağmen dizisinin yeni sezonunun gelecek olmasından herkes mutluluk duydu. Proje tasarımcısı olan Emrah Serbes’in Her Temas İz Bırakır romanından esinlenerek uyarlanan dizi Türk yapımı polisiye, macera, komedi ve aksiyon türünde çekilmektedir. Şuana kadar Adam Film ve Ortaks Yapım tarafından çekilen dizinin yapımcılığını Tarkan Karlıdağ üstlendi. Yönetmenliğini Serdar Akar, Doğan Ümit Karaca, Zekeriya Kurtuluş, Mustafa Altıoklar ve Sadullah Şentür üstlenirken, senaryosunu Emrah Serbes, Ercan Mehmet Erdem, Birol Tezcan kaleme aldı. Dizinin bugüne kadarki savcısı Canan Ergüder’in canlandırdığı Esra Savcı iken, yeni sezondaki savcının da kim olduğu belli oldu. 5. Sezonda Behzat Ç’nin yeni savcısı kim? İşte merak edilenler…


Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi | Teaser

‘Çekiç ve Gül: Behzat Ç’ Dizisinin Yeni Savcısı Kim oldu?  

Unutulmaz dizilerden biri olan ve unutulmaz karakterlerinden Behzat Ç. yeni maceralarıyla dijitalde sevenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek. Başarılı aktör Erdal Beşikçioğlu dizinin 5. sezonu ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ için sete çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda savcının kim olduğu belli oldu. Çekiç ve Gül: Behzat Ç dizisinin yeni savcısı Gökçe Eyüpoğlu oldu.  

Yeni sezonda ‘Çekiç ve Gül: Behzat Ç’ adı ile yayınlanacak dizinin yeni bölümlerini Ortaks Yapım çekiyor. Senaryosunu Ercan Uğur’un kaleme aldığı dizinin yeni senaryosu çok beğenildi. ‘Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız la’ sloganıyla çekilecek olan dizi Blutv’de seyirciyle buluşacak.

Dizinin geçmiş sezonlarında oyuncu kadrosunda, Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Seda Bakan, Nejat İşler, Berke Üzrek, Eray Eserol, Hakan Hatipoğlu, Engin Öztürk, Ahmet Uğurlu, Mine Tugay, Ege Aydan, Ayça Eren, Sezin Akbaşoğulları, Güven Kıraç, Ertuğrul Şakar gibi önemli isimler yer alıyordu.


Yeni sezon kadrosu henüz açıklanmayan Behzat Ç dizisinin, 5. Sezonda olup olmayacağı netleşen bir isim Nejat İşler oldu. Uzun yıllardır oynadığı Ercüment Çözer karakterine başarılı oyuncu Nejat İşler, bizzat kendisi veda ettiğini duyurdu. Behzat Ç’nin yeni sezonunda Nejat İşler yer almayacak. Bir diğer isim 4 sezondur yer alan Savcı Esra rolü ile Canan Ergüder oldu. Canan Ergüder’in canlandırdığı Savcı Esra son sezonda ölerek diziye veda etmişti. Yeni sezonda yeni savcının rol alacağı Behzat Ç de yeni savcı Gökçe Eyüpoğlu oldu.

Behzat Ç’nin 5. Sezon Yeni Savcısı Gökçe Eyüpoğlu Oldu

Gazeteci Birsen Altıntaş’ın haberine göre yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturduğu dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu katıldı. Gökçe Eyüpoğlu en son Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Avukat Sanem rolü ile muhteşem performansıyla adından söz ettirmişti. Gökçe Eyüboğlu Behzat Ç dizisinde savcı Belgin’e hayat verecek.

22-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar