Fenomen Dizi Yasak Elma’nın 5.Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Fenomen Dizi Yasak Elma’nın 5.Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
Fox Tv ekranlarına dört sezon boyunca damga vuran dizilerden biri olan Yasak Elma’nın beşinci sezon yayın tarihi belli oldu.

Geçtiğimiz sezonlarda televizyonlarda yayınlanan ve yeni sezonda da yayın hayatına devam edecek olan diziler bir bir yeni yayın tarihlerini seyirciye duyurmaya başladılar. Yeni dizler için henüz yayın tarihleri belli olmazken eski diziler sete çıkarak çekimlere başladı ve yeni bölümlerinin fragmanlarını da yayınlamaya başladı. Hiç şüphesiz Fox Tv ekranlarında son dört sezona damga vuran yapımlardan biri olan ve her sezon kanalın en çok izlenen dizisi olan Yasak Elma’da geçtiğimiz günlerde sete çıkarak çekimlere başlamıştı. 5. sezonuna girecek olan ve seyircinin çok sevdiği güç, iktidar ve entrika konularını ele alan dizinin yeni yayın dönemindeki yayın tarihi de belli oldu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldı ve son yapılan hazırlık aşamasında yeni oyuncuları da bünyesine katan Yasak Elma’nın yayın tarihi olarak 13 Eylül Pazartesi belirlendi.

Yasak Elma Yeni Bölüm 13 Eylül’de Ekranlarda

Fox Tv ekranlarında dört sezon boyunca ekrana gelen ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği dizilerden biri olan Yasak Elma yeni yayın dönemine yine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Entrika konusunda adeta tüm rakiplerine ders veren Med Yapım imzalı dizi önümüzdeki sezon beşinci sezonuyla ekranlara gelecek. Şevval Sam, Eda Ece gibi usta oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon çekimleri ise başlamış durumda. Fox Tv yönetimi ve Med Yapım’ın aldığı karara göre ise dizinin yeni bölümünün yayın tarihi belli oldu. Ekranların en popüler dizilerinden olan Yasak Elma’nın beşinci sezonunun ilk bölümünün eğer son dakika değişikliği olmazsa 13 Eylül’de ekrana geleceği öğrenildi.

Kimler Geldi Kimler Gitti

Son dört sezona damga vuran fenomen yapımlardan Yasak elma şu ana kadar birbirinden ünlü oyuncularla çalıştı. Pek çok başarılı ve usta oyuncunun gelip geçtiği dizinin son sezonunda usta oyuncu Erdal Özyağcılar’da yer almıştı. Dizinin sezon sonu bölümüyle ise Erdal Özyağcılar, Şafak Pekdemir, Gülenay kalkan ve Barış Kılıç diziye veda ettiler. Med yapım tarafından yürütülen çalışmalarla dizinin kadrosuna ise yeni oyuncular Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Yasmin Erbil dahil oldular. Yeni bölüm çekimlerinin halen sürdüğü diziye ayrıca son dakika da konuk oyuncu olarak Gizem Denizci katıldı. Yasak Elma yeni sezonda yeni bölümleriyle 13 Eylül Pazartesi tarihinden itibaren Fox Tv’de yer alacak.

31-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar