Beklenen Oldu! Star Tv’nin Yeni Dizisi Final Yapıyor

Beklenen Oldu! Star Tv’nin Yeni Dizisi Final Yapıyor
Ve beklenen oldu. Star Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve ilk zamanlar pazar akşamları ekrana gelen sonra yayın günü değişen Benim Hayatım için de final kararı alındı.

Bu sezon televizyonlarda başlayan dizilerin pek çoğu ne yazık ki reyting yönüyle kanalların beklentilerini karşılamaktan çok uzak kaldı. Birçok televizyon dizisinin ilk kez ekrana geldiği yeni yayın döneminin üstünden henüz iki ay geçmeden pek çok yapım erken finalle seyirciye ve ekranlara veda etti. Erken final konusunda özellikle Fox Tv, Show Tv ve Star Tv başı çekerken hemen her hafta bir dizi erken final yapmaya başladı. Adeta kıyıma dönüşen bu süreç devam ederken son gelen haberlerle Star Tv’de bu sezon ekrana gelmeye başlayan Benim Hayatım adlı dizinin de erken final yapacağı örenildi.

Benim Hayatım Veda Ediyor

Sezona geç başlayan ve büyük beklentilerle Pazar günü seyirciyle buluşmaya başlayan Benim Hayatım ne yazık ki reyting kurbanı olan yapımlar arasına girdi. Beklenilen reytingi alamayan ve kanal tarafından yayın günü değiştirilen Benim Hayatım yeni gününde de bir varlık gösteremedi ve sonunda final yapmasına karar verildi. BVB Yapım tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Mehmet Çepiç, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker ve Öykü Çelik gibi isimler rol alıyordu. Dizi yayın günü olan Pazar gününden reytinglerinin kötü olması sebebiyle perşembeye alınmıştı. Yayınlanan son bölümde Perşembe gününde de bir varlık gösteremeyen dizinin aralık ayında final yapacağı ve ekranlara veda edeceği öğrenildi. Böylece bu sezon başlayan dizilerden biri daha erken final yapma yoluna gitmiş oldu.

Sezon Kıyıma Döndü

Televizyon ekranlarında bu sezon başlayan pek çok yapım ne yazık ki reyting canavarının kurbanı oldu. Sezona büyük umutlarla başlayan yapımlar bir bir havlu atarken ne yazık ki bu yapımlara umut bağlayan pek çok çalışan da sezon ortasında işsiz kalmış oldu. Sezona yeni başlayan Yalancı, Ada Masalı, Elbet Bir Gün, Dünya Hali, Uzak Şehrin Masalı, Yalancılar ve Mumları, Misafir gibi yapımlar ne yazık ki sezon ortası bile gelmeden reyting kurbanı oldular ve ekranlara veda ettiler. Bu durum yapım şirketlerinin büyük çabalarla ekrana taşıdığı yapımlara harcadığı milyonlarca kiranın da heba olmasına sebep oldu.

02-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar