Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci Anne Oldu

Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci Anne Oldu
Ünlü ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci’nin bugün özel bir hastanede gerçekleştirilen operasyonla bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Ünlüler dünyasından bugün sevindirici bir haber magazin basını ve sosyal medyanın gündemine yansıdı. Dizi ve sinema sektöründe önde gelen başarılı oyuculardan Özge Özpirinçci anne oldu. Uzun süren bir birlikteliğin ardından sevgilisi Burak Yamantürk ile hayatını birleştiren ünlü ismin geçtiğimiz aylarda hamile olduğu magazin basınına yansımıştı. Heyecanlı günler geçiren ve bebeğini bekleyen Özge Özpirinçci sonunda bu mutluluğu yaşadı ve bebeğini kucağına aldı. Bir kız çocuğu dünyaya getiren Özge Özpirinçci bebeğinin ismini, Burak Yamantürk’ün bebeğin yüzünü gördükten sonra koyacağını açıkladı. Özel bir hastanede dünyaya gelen bebeğin ve anne Özge Özpirinçci’nin sağlık durumlarının gayet iyi olduğu öğrenildi.

Bir Kız Çocuğu Oldu

Özellikle dizi sektöründe rol aldığı yapımlardaki üstün performansıyla göz dolduran başarılı ve güzel oyunculardan Özge Özpirinçci ilk kez annelik heyecanını yaşadı. Burak Yamantürk ile evli olan güzel oyuncunun bebeği özel bir hastanede dünyaya geldi. Dünyaya gelen bebeğin cinsiyetinin kız olduğu ve ağırlığının 3 kilo 149 gram, boyunun ise 50 santim olduğu açıklandı. Ünlü oyuncunun menajeri tarafından yapılan açıklamada da doğumun sezaryen ile gerçekleştiği ve anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bebeğin isminin ne olacağı oldukça merak edilirken daha önce yaptığı bir açıklamada Özge Özpirinçci “Burak yüzünü görmeden ismini koymayacak” ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra yapılan açıklamada ise dünyaya gelen bebeğin adının Mercan olarak konduğu magazin basını ve sosyal medyaya duyuruldu. Böylece oldukça merak edilen bebeğin adının Mercan olduğu öğrenilmiş oldu.

Özge Özpirinçci Kimdir?

Bugün ilk kez annelik heyecanını yaşayan güzel oyuncu Özge Özpirinçci 1 Nisan 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve daha sonra da oyuncuk eğitimleri alarak oyunculuğa yönelmiştir. Başarılı oyuncu aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından setlerini aranılan yüzlerinden olmuştur. Ünlü isim bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunlar arasında özellikle, Kadın, Cesaretin Var mı Aşka, Kavak Yelleri, Deli Saraylı, Al Yazmalım, Tatar Ramazan, Melekler Korusun, Veda, Anadolu Kartalları ve Kayıp bulunmaktadır.

01-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar