Benim Adım Bir Melek Kerem (Ulvi Kahyaoğlu) kimdir?

Benim Adım Bir Melek Kerem (Ulvi Kahyaoğlu) kimdir?
TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Benim Adım Melek'in en merak edilen karakteri Kerem gerçekte kimdir? Benim Adım Bir Melek Kerem (Ulvi Kahyaoğlu) kimdir?

Yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanmak için son günlerini sayan Benim Adım Melek dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki daha dizi başlamadan onlarca izleyicinin merakını uyandıran Kerem karakteri kimdir? Benim Adım Melek dizisinin Kerem'i yani Ulvi Kayhaoğlu'nu gelin yakından tanıyalım. TRT 1 ekranlarının en yeni dizisi Benim Adım Melek ne zaman başlayacak? İşte Benim Adım Melek dizisi ile ilgili tüm merak edilenler..

Çarşamba günleri evlerine konuk olmaya gün sayan Benim Adım Melek dizisinin tüm hazırlıkları neredeyse tamamlandı. Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Mustafa Mert Koç, Poyraz Ar, Ece Özdikici, Murat Danacı, Saim Güveloğlu, Zeyno Eracar, Mehmet Çevik, Şerif Sezer gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi yayınlanan tanıtım fragmanları ile bile daha şimdiden izleyicinin gönlünü kazanmayı başardı. Benim Adım Melek dizisini fragmanından seven izleyiciler dizinin ne zaman başlayacağı merak etmeye bile başladı. Yeni sezonda yani bu yılın Eylül ayında başlaması beklenen dizinin yayın tarihi ile ilgili bir açıklama yapıldı. Benim Adım Melek, merakla beklenen ilk bölümüyle 25 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak. Dizinin kadrosunda bulunan Kerem karakteri ise izleyicinin en merak ettiği oyuncular arasında. Kerem karakterini canlandıracak olan Ulvi Kayhaoğlu'nu sizler için araştırdık.

Benim Adım Melek Kerem (Ulvi Kayhaoğlu) kimdir?

Kerem, Melek'in büyük oğlu ve kardeşinin kahraman abisidir. Kerem kardeşi Seyit Ali’nin kahramanı annesinin ise hala küçük, yakışıklı prensidir. Dizi boyunca Kerem, annesi Melek'in ve kardeşi Seyit Ali'nin en büyük destekçisi olacaktır. Peki Kerem gerçekte kimdir?

Hayatı zorluklar içinde geçen Melek’in üç çocuğundan biri olan Kerem yani Ulvi Kayhaoğlu,  İzmir Bornova’da lise eğitimi almıştır. Daha sonrasıdna ise Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini kazanmıştır. Ulvi Kahyaoğlu’nun en büyük başarısı Kimi Sevsem Çıkmaz! adlı kısa film de yer alması bu kısa filminde Cannes Film Festivali’nde ülkemizi temsil etmesi ile olmuştur. Ulvi Kahyaoğlu’nun bu oyunculuk performansı taktir edilmiştir. 2018 de  Ölmez Ağaç Efsanesi ve Diyelim ki Birlikteyiz isimli iki oyunda da sahneye çıkan Ulvi Kahyaoğlu’nun menajerlik hizmetlerini ise Televi Menajerlik’ten Pınar TELEVİ üstlenmektedir. Ulvi Kahyağlu hangi tiyatrolarda oyunculuk üstlenmiştir.

Tiyatro;

2018 – Diyelim Ki Birlikteyiz
2018 – Ölmez Ağaç Efsanesi

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar