Benim Adım Melek 12. Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 12. Bölüm İzle!
Benim Adım Melek 12. Bölüm İzle; 11 Aralık Çarşamba 12. Bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek Dizisi’nin 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek 12. Bölüm İzle; Başrollerinde Kutsi, Şerif Sezer, Rabia Soytürk, Mustafa Mert Koç gibi usta isimlerin yer aldığı Benim Adım Melek 11 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. TRT 1’in bu sezon en iddialı yapımlarından olan ve seyirci tarafından da beğenilerek takip edilen Benim Adım Melek Dizisi bu akşam yayınlanan bölümde Cumali, Melek ve Halil’in yeniden bir araya gelmesine engel olmak için verdiği kararla herkesi şok ediyor. Ömer ve Defne ise aşkın her zorluğu aşacağına inanmaktadırlar. Çarşamba akşamlarının sevilen ve seyircinin merakla takip ettiği dizilerinden Benim Adım Melek’in son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

BENİM ADIM MELEK TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1’in bu sezon başlayan ve en iddialı yapımlarından olan Benim Adım Melek bu akşam 12. Bölümüyle ekrana geldi. Her hafta birbirinden heyecanlı sahnelerin yaşandığı ve seyircinin ilgiyle takip ettiği dizinin 12. Bölümünde, olan bitene dur diyemeyen Seyit Ali, öfkesine yenilip senelerin düzenini kökünden sarsmayı ve değiştirmeyi göze alır. Cumali ise Melek ve Halil’in yeniden bir araya gelmemesi için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Bu doğrultu da Cumali’nin verdiği kararlar herkesi şok ediyor. Benim Adım Melek yine ilgiyle takip edilecek bir bölümle bu akşam ekranlarda.

Benim Adım Melek 12. Bölüm Özeti!

Şirhanlar ve Karadağlar arasındaki gerginlik her geçen gün artarken Ömer ve Defne aşkın her şeyin üstesinden geleceğine inanmayı seçerler. Olan bitene dur diyemeyen Seyit Ali ise öfkesine yenilip senelerin düzenini sarsmayı göze alır. Bu arada Cumali Halil ve melek yeniden bir araya gelmesin diye planlar yapar ve kararlar alır. Aldığı bu kararlar herkesi şok etmiştir.

Melek ve Halil’i koruduğu kadar Cumali ve Seyit Ali’nin de dostluğunu gözeten Hafız, işittiği sözlerin altında kalınca çok fazla üzülecektir. Kalbi bu ağır imtihana dayanacak mı soruları sorulmaya başlanır. Halil babasının kendisini hiçe sayarak verdiği kararı durunca çok şaşırmıştır. Öbür taraftan Melek, handa ve konakta yaşananlara sebep olduğu için evden ayrılmaya karar verir. Bunu duyan Seyit Ali Melek’in konaktan ayrılmasına izin verecek midir?

Benim Adım Melek 12. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeye devam edin.

11-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar