Benim Adım Melek 17. Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 17. Bölüm İzle!
Benim Adım Melek 17. Bölüm İzle! Çarşamba akşamlarının dokunaklı dizisi Benim Annem Melek yeni bölümü ile saat 20:00'de TRT1'de. Dizinin detayları haberimizde!

Benim Adım Melek 17. Bölüm İzle! Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Şerif Sezer, Nizam Namidar, ve Mehmet Çevik'in paylaştığı TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek bu akşam 17. Bölümü ile ekranlarda olacak. Anneliğin ne kadar kutsal olduğunu bir kez daha anlatan ve başarılı kadrosu ile devam eden Benim Adım Melek yeni bölümü ile saat 20:00'de TRT1 ekranlarında. Benim Adım Melek 17.bölüm canlı izle linkinden ulaşabilirsiniz.

BENİM ADIM MELEK 17.BÖLÜM ÖZETİ

Benim Adım Melek dizisinde geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan Melek, hastalığının açığa çıkmasından rahatsız olmuştur. Mithat, Halil ve Melek'in arkadaşı öğrense de Melek çocukların öğrenmemesi için hepsinden ricacı olmuştu.Melek'i hastaneye yetiştirmek için nişanlısı ile nikah günü almaya yetişememişti. Yeni bölümde ise Nişanlısı Halil'e ayrılmak istediğini söyler. Bunu duyan Cumali Halil'e rest çekecek ve eğer Melek'i seçersen benim senin gibi bir oğlum yok der. Halil kimi yada hangi durumu seçecek? 

Mithat Melek'in kapısına gidip ona hastalığı bildiğini, artık onu hiç bırakmayacağını söyler. Birlikte sarılıp ağlarken arkadan gelen Kerem kucağında küçük Seyit Ali ile tüm gerçekleri öğrenir. Melek çok mutludur. Çünk Almanyadan döndüğünden beri kendisine sırt çeviren elinde büyüyen Mithat ablasına sıcacık bir gülümseme ile gelmiştir. 

Öte yandan velayet davasının günü gelmiştir. Hakim çocukları Melek'e verecek midir? Ömer Defne'nin peşine gider ve Defne'ye yalvarır. Onu Antep'e götürmek ister. Fakat Defne kabul etmez. Buluştuktukları yerden çıktığınde Ömer Defneyi, Kenan'ın oğluna srılmış ağlarken görünce ne yapacak?

TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de. 

İyi Seyirler. 

22-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar