Benim Adım Melek 18. bölüm izle

Benim Adım Melek 18. bölüm izle
Benim Adım Melek 18. bölüm izle; Benim Adım Melek dizisi 29 Ocak Çarşamba akşamı 18. bölümüyle TRT 1'den ekranlara geldi.

Benim Adım Melek 18. bölüm izle; TRT 1'den ekrana gelen Benim Adım Melek dizisi 29 Ocak Çarşamba akşamı 18. bölümüyle yayınlandı. Yeni bölümde Melek, yine hangi zorluklarla karşı karşıya kaldı? TRT 1 ekranlarının sevilen dizileri arasına adını yazdıran Benim Adım Melek dizisi yeni bölümüyle yine pek çok kişiyi ekran karşısına geçirdi. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümünü internet üzerinden izlemek için yazının devamına göz atın. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Ayrıca yeni bölümle ilgili tüm ayrıntılar da yine yazının devamına yer alıyor.

Benim Adım Melek izle

Benim Adım Melek 18. bölümde neler yaşanacak?

Melek, mahkemeye sağlık raporunu sunmak durumundadır ancak bunu yaparsa hastalığı da ortaya çıkacaktır. Bu nedenle bir karar vermek zorunda kalır. Sağlık raporunu mu sunacaktır yoksa çocuklarının velayetinden mi vazgeçecektir? Kerem, büyük bir acıyla mücadele ederken annesini düşündüğü için güçlü durma çabası verecektir. Tüm bu hengamenin arasında Defne de yaptıklarıyla Melek'i daha da kötü etkileyecektir. Halil ve Mirza ise locada öğrendikleri bir gerçek karşısında büyük bir şok geçireceklerdir. Melek'i affetmeyen Seyit Ali, torunları için nasıl bir anlaşmanın altına imza atacak? Beklemedikleri bir kişi Seyit Ali ve Cumali'nin kapısını çalacaktır. Bu beklenmedik kişi ise ikiliye söylediği sözlerle işleri karıştıracak. Melek, günden güne gücünü kaybetmektedir, peki onu apartmanın önünde kim beklemektedir?

Benim Adım Melek oyuncu kadrosu ve teknik ekibi

Nehir Erdoğan, Kutsi ve Kaan Çakır'ın başrollerde yer aldığı Benim Adım Melek dizisinin oyuncu kadrosunda Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Funda Yıldırım, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar, Şerif Sezeri Nami Narin, Mehmet Çevik, Murat Danacı ve Saim Güveloğlu bulunuyor.

Her Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT 1'den ekrana gelen Benim Adım Melek dizisinin yapımını ÜS Yapım, yapımcılığını ise Süreyya Yaşar Önal üstleniyor. Cenk Akyoldaş'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Berfu Ergenekon ve Nilüfer Aydın kaleme alıyor.

29-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar