Benim Adım Melek 28. Bölüm izle

Benim Adım Melek 28. Bölüm izle
Benim Adım Melek 28. Bölüm izle; Kadrosu ve hikayesi ile sevilen dizinin yeni bölümü bu akşam TRT1'de. Benim Adım Melek son bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek 28. bölüm izle! Üs Yapım imzasıyla TRT 1'den ekrana gelen Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü HD ve tek parça yayınlandı. Nehir Erdoğan, Kutsi ve Kaan Çakır'ın başrolleri paylaştığı Benim Adım Melek dizisinin son bölümünde oğlunu kaybeden Kenan nasıl bir yol izleyecek? Melek ve ailesi Adana'ya taşınacak mı? TRT ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümü 8 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümünü nereden izleyebileceğinizi merak ediyorsanız yazıya göz atın. Ayrıca yeni bölümle ilgili tüm bilgilere de yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Benim Adım Melek 28. Bölümde Neler Olacak?

Benim Adım Melek 28. bölüm izle! Oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Ece Özdikici, Mustafa Mert Koç, Zeyno Eracar, Zeynep Özder, Mehmet Çevik, Nazım Namidar ve Poyraz Ar gibi isimlerin yer aldığı Benim Adım Melek dizisinin son bölümü 1 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT 1'den ekrana geldi. Televizyonlarının başına geçemeyenler yeni bölümü nereden izleyebileceğini araştırmaya başladı. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü HD ve tek parça olarak TRT resmi internet sitesinde yayınlandı. Benim Adım Melek dizisi  28. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümünde, Seyitali ve Cumali yolları halfetide kesişince yılların dostluğu alevlenmeye başlar. Halil ve Melek'in gitgide yakınlaşması onlardan aldığı dostluğu sorgulamak isterler.  Bu aralarında ki konuşmanın ardından Seyitali fenalaşır. Ona ne olduğu ise merak konusudur. Melek ise Halil'in yıllardır içinde büyüttüğ aşkın kalemden kağıda dökülmüş halini görür. Okudukça yaklaşır. Okudukça kocası için yıllarını nasıl harcadığının pişmanlığını yaşar. 

Ömer ve Defne ise artık ailelelerinin onayı ile birlikte yürümeye devam ederler. Birbirlerinin ellerini daha sıkı tutmaya kararlıdırlar. Benim Adım Melek Son bölümü canlı izlemek için bağlantı linkine tıklayabilir, Televizyon ile aynı anda izleyebilirsiniz.

İyi Seyirler. . .

08-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar