Benim Adım Melek 59. Bölüm İzle

Benim Adım Melek 59. Bölüm İzle
Bir yanda sevenlerin kavuştuğu, diğer yanda ayrılıkların yaşandığı Benim Adım Melek hüzün ve sevincin birbirine karıştığı yeni bölümle çok konuşulacak.

TRT1’in Çarşamba akşamları reyting rekoru kıran melodram dizisi Benim Adım Melek 59. Bölümüne ayrılanlar ve kavuşanlar damga vuruyor. Kiminin ayrılıkla kimisinin de buluşmayla sınandığı Benim Adım Melek, her Çarşamba akşamı izleyiciyi ekrana kilitliyor. Ünzile ve Zeynel’in muhteşem düğününe sahne olan Benim Adım Melek 59. yeni bölümde yüzler gülüyor, sevenler birbirine kavuşuyor. Zeynel yıllardır hasretle aşk çektiği Ünzile’ye, Melek hapisten çıkan Halil’e, derbeder Cumali de eşi Zümrüt’e kavuşuyor. Tekrar bir araya gelen Şirhanlar konağından ayrılıp Ömer ve Defne ayrı eve çıkacak mı yoksa çiçeği burnunda yeni evli çift arasında yeni bir kriz mi patlayacak? Nikah günü alan Halil, bağ evinde hazırlıklara başlarken İkra ve Kerem’i buldukları ipuçları Zeynel’e götürecek mi? Mehmet Çevik, Kutsi, Rabia Soytürk ve Nehir Erdoğan’ın başrolleri paylaştığı Benim Adım Melek 59. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Benim Adım Melek 59.Bölüm İzle

TRT1’in Çarşamba akşamları yayınlanan melodram dizisi Benim Adım Melek 59. Yeni bölüme birbirine kavuşan ve kavuşmak üzere olan insanlar damga vuruyor. Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik’in başrol oynadığı, Gaziantep’te çekilen Benim Adım Melek dizisi TRT1 izleyicisine umut ve mücadele ruhu aşılıyor.

Ayrılanlar birbirine kavuşuyor

Eşi Zümrüt’ün konağı terk etmesiyle zor duruma düşen Cumali Zümrüt’üne kavuşur. Ancak torunu Ömer, babaannesi Zümrüt’ün Defne’ye dirlik vermeyeceğini düşünerek ayrı eve çıkmak ister. Çiçeği burnunda taze gelin Defne, Ömer’e karşı çıkar. Ömer ve Defne arasında yeni bir krizin adım sesleri duyulurken Halil bir kez daha nikah günü alır. Halil, Melek’e kavuşmanın heyecanını yaşarken annesi Zümrüt, oğlunun mutluluğu için bağ evine gidip hazırlıklara başlar. Ailesinin izini süren İkra, Kerem’in yardımıyla buldukları ipucunun peşine düşer. Yıllardır yolunu gözlediği Ünzile ile düğün hazırlığına girişen Zeynel, öldü bildiği kardeşine kavuşacak mı yoksa ortalık daha da mı karışacak?

 Bir yanda kavuşma diğer yanda ayrılık

Çocuklarından ayrılarak Adana’ya yerleşen Alpay, Antep’e dönmeyi düşünür ancak onu Adana’ya yollayan Kenan işini sağlama almıştır. Ayrılanların kavuştuğu günlerde kızından ayrı düşen Seyran, kızı Gülce’yi bulabilecek mi? Yavuklusu Ünzile’ye kavuşan Zeynel’in nikah şahitliğini yapan Kenan, düğün yemeğinde Vildan’a aşkını ilan etmeyi planlarken Zümrüt ve Halil buna izin verecekler mi? Gaziantep’in iki köklü ailesinin aşk, hasret, gerilim ve kavuşma dolu mücadelesinin yer aldığı Benim Adım Melek 59. son bölümüyle 31 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT1’de. Keyifli seyirler.

31-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar