Benim Adım Melek dizi konusu, oyuncuları ve karakterleri

Benim Adım Melek dizi konusu, oyuncuları ve karakterleri
TRT 1 ekranları bomba gibi bir dizi ile yeni sezona giriş yapıyor. TRT 1'in yeni dizisi Benim Adım Melek dizisinin konusu, oyuncuları ve karakterleri kimdir?

TRT 1 ekranları yepyeni bir diziyi izleyicisi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Fragmanları yayınlanan yeni dizi Benim Adım Melek ne zaman başlayacak? Benim Adım Melek dizisinin konusu nedir? TRT 1'in yeni dizisi Benim Adım Melek oyuncu kadrosunda kimler var? Heyecanla beklenen yeni dizi Benim Adım Melek hakkında tüm merak ettiklerinizi sizler için araştırdık. İşte Benim Adım Melek dizisi ile ilgili tüm detaylar....

Üs Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği TRT 1 ekranlarının en yeni dizisi Benim Adım Melek'in çekimleri 25 Temmuz'da başladı. Cem Akyoldaş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Benim Adım Melek dizisinin çekimleri Gaziantep, Mardin ve İstanbul bölgesinde yapılacak.

Benim Adım Melek ne zaman başlayacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan fragmanları ile büyük ilgi gören Benim Adım Melek adlı dizinin ne zaman başlayacağı ise en merak edilenler arasında yerini alıyor. Dizi hakkında yapılan konuşmalar arasında çekimleri devam eden dizinin Eylül ayının başların da yani yeni sezonda ekranlarda olması bekleniyor. 

Benim Adım Melek dizisinin konusu nedir?

TRT 1'in ilk önce Bir Doğu Masalı olarak tanıttığı dizi daha sonradan isim değiştirerek Benim Adım Melek oldu. Final yapan Tek Yürek dizisinin yayınlandığı Perşembe gününe gelmesi düşünülüyor. İzleyicinin büyük merakla beklediği dizi Benim Adım Melek, Türkiye'nin en muhteşem şehirlerinden biri olan Gaziantep'te doğup,büyümüş hatta burda aşık olmuş evlenmiş 3 çocuk sahibi bir annenin acı dolu hayat hikayesini konu alıyor. Bakalım bu efsane konusu ile Benim Adım Melek dizisi beklenilen reyting oranlarını verebilecek mi?

Benim Adım Melek dizisi oyuncu ve karakterleri

Güzel oyuncu Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Melek karakteri dizinin başrolü olacak. 3 çocuğu ile yaşam mücadelesi veren Melek karakterine can verecek. Daha çok genç yaşta olmasına rağmen çocukları için kendini herşeyden geri çeken Melek, Halil adında bir beye aşık olur ve hikaye uzar gider. İşte dizinin diğer karakterleri..

Nehir Erdoğan -  Melek

Kutsi - Halil

Kaan Çakır - Alpay

Şerif Sezer - Melek’in Halası

Mustafa Mert Koç

Rabia Soytürk - Melek’in Kızı

Ulvi Kahyaoğlu - Melek’in Oğlu

Ece Özdikici

Zeyno Eracar

Nizam Namidar

Zeynep Özder Birde

Hande Kaptan

Muharrem Türkseven

Poyraz Ar - Melek’in Küçük Çocuğu

Orhan Güner - Seyit Ali (Melek'in babası)

Rami Narin

 

24-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar