Benim Adım Melek dizisi Halil (Kutsi) kimdir?

Benim Adım Melek dizisi Halil (Kutsi) kimdir?
Televizyon ekranlarında fırtınalar estirmeye hazırlanan yeni dizi Benim Adım Melek dizisinde Halil karakterini kim canlandırıyor?

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden olmayı hedefleyen Benim Adım Melek bomba gibi geliyor. Heyecanla beklenen dizide rol alacak karakterleri gelin yakından tanıyalım. Benim Adım Melek dizisinde Halil karakterini canlandıracak olan Kutsi kimdir? Sevilen sanatçı ve oyuncu Kutsi bu yeni dizide nasıl bir karakter olacak? İşte yeni sezonunun heyecanla beklenen dizisi Benim Adım Melek'in en merak edilen oyuncularından biri olan Halil karakterine hayat verecek olan Kutsi hakkındaki tüm detaylar..

TRT 1'in daha başlamadan büyük ses getiren dizisi Benim Adım Melek 'in başrol oyuncularından Halil karakterine hem şarkıları hemde oyunculuğu ile tüm Türkiye'nin göz bebeği olan Kutsi hayat verecek. Benim Adım Melek dizisinde başrollerinde Kutsi'nin yanı sıra  Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk ve Şerif Sezer gibi isimler de yer alıyor. Eylül ayının başlarında yayın hayatına başlaması beklenen dizinin çekimleri Gaziantep'te gerçekleşiyor. Uzun bir süredir Cast çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosu hemen hemen netleşti. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Diriliş Ertuğrul'un başka kanala geçmesi ile kanal bu durumu telafi etmek için kolları sıvadı ve bomba gibi dizileri ard arda yayınlamaya hazırlıyor..

Benim Adım Melek dizisi Halil (Kutsi) kimdir?

Yeni dizi Benim Adım Melek dizisinin Halil'i, şarkıları ve başarılı oyunculuğu ile tanınan Kutsi oldu. Kutsi 16 Mart 1973 yılında Malatya'da dünyaya gelmiştir. Lise hayatının çoğunu şarkı söylerek geçirmiş ve arkadaşlarının ve öğretmenlerinin tavsiyesi üzerine ses sanatçılığı üzerine yoğunlaşmıştır. Aldığı eğitimlerin ardından Erol Köse’nin yerinde “Aşk payını aldı” olan ilk albümünü çıkardı. Kutsi bu albümü ile gönülleri kazanmayı başardı. Anadolu lisesini bitirdikten sonra Mimarlık fakültesini kazanan Kutsi hakkında mimar sözlerini de duyabilirsiniz. Fakat kendi istediği işi yapmak için bu eğitimini yarıda bırakmıştır. 2006 yılında yayınlanmaya başlayan Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Doktorlar ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Doktorlar'ın ardından rol aldığı diziler ise şöyledir;

Benim Adım Melek Halil ( Kutsi ) Oynadığı Dizileri

  • Doktorlar (show tv), 2006-2009 (Levent Atahanlı) Beyin cerrahı
  • Kahramanlar (TV dizisi) (Show TV), 2009-2010 (Yiğit Özkan) Polis
  • Huzur Sokağı (atv), 2012-2014 (Bilal Ocak) Kimya Öğretmeni
  • Veliaht (atv), 2013 Jüri
  • “Beyaz Yalan (dizi)” Demir Güner 2015
  • Kırgın Çiçekler Konuk oyuncu 2016
  • Kalbimdeki Deniz Mirat Yavuz 2016
  • Benim Adım Melek Halil 2019 – 2020
26-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar