“Benim Adım Melek” Dizisinden Yeni Kareler!

“Benim Adım Melek” Dizisinden Yeni Kareler!
Yeni yayın döneminde TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve iddialı bir şekilde hazırlıklarını sürdüren Benim Adım Melek dizisinden yeni kareler geldi. İşte detaylar!

TRT’nin yeni yayın döneminde iddialı yapımları arasında gösterilen ve daha çekimlerine başlanmadan iddialı bir seyirci grubu tarafından merakla beklenmeye başlanan Benim Adım Melek adlı dizisi çekimlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Dizinin çekimleri için hiçbir masraf ve zorluktan kaçınmayan yapım ekibi sezona güçlü bir giriş yapmak ve seyirciye kendilerini kabul ettirerek reyting sıkıntısı yaşamadan yayınlarına devam etmek istiyor. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan dizi daha şimdiden merakla beklenirken TRT de henüz yayına girmeyen dizisine gösterilen bu ilgiden son derece memnun. Kanal yeni yayın döneminde özel kanallarla kıyasıya bir rekabete girmeye hazırlanırken eski dizileri ve yeni başlayacak dizilerine güvenmiş durumda. Bizde canlıtv olarak Eylül ayında yayına girmek için çekimlerini sürdüren benim Adım melek adlı diziyle ilgili yeni gelişmeleri araştırdık.

Benim Adım Melek Çekimlerini Sürdürüyor!

TRT 1 için hazırlanan ve Üs Yapım imzalı Benim Adım Melek’in yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal üstlenirken yönetmen koltuğunda ise tecrübeli yönetmen Cem Akyoldaş oturuyor. Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un senaryosunu kaleme aldığı dizi çekimlerini doğunun en güzel ve tarihi illerinden Gaziantep’te gerçekleştiriyor. Dizinin ilk etap çekimleri için Sırbistan’ın Belgrad kentinde 10 gün süreyle dev bir prodüksiyon kuran dizi bunun için kırk sekizi Türk, kırk ikisi Sırp doksan kişilik bir ekip ve 981 figüranla çekimlerini gerçekleştirdi.

Belgrad’da yapılan çekimlerin ardından ekip dizinin asıl çekim mekanı olan Gaziantep’e gitmek için Türkiye’ye döndü. Dizi İstanbul’da gerçekleştirilecek çekimlerin ardından asıl mekan olan Gaziantep’te çekimlerine devam edecek. Bu arada Benim Adım Melek dizisi yapılan çekimlerden kareler paylaşarak seyircinin merakını daha da artırdı.

Benim Adım Melek Dizisi Oyuncuları Kimler?

Üs yapım imzalı TRT 1’de Eylül ayında yayına girmesi beklenen ve çekimlerine büyük bir hızla devam eden Benim Adım melek dizisinin oyuncu grubunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dev bir oyuncu grubuna sahip dizinin oyuncuları arasında, Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa mert Koç, Rabia Soytürk ve Şerif Sezer gibi isimler bulunuyor. Dizi Eylül ayında TRT 1’de seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

15-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar