Benim Adım Melek Dizisi’nin Afişi Yayınlandı!

Benim Adım Melek Dizisi’nin Afişi Yayınlandı!
TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Benim Adım Melek yayına girmek için gün sayıyor. tüm hazırlıkları biten dizinin son olarak afişi yayınlandı. İşte detaylar!

Televizyon kanallarında yeni yayın dönemi başlamış olmasına karşın bazı projeler hala ekrana gelebilmiş değil. Bunda oyuncu kastının geç oluşturulmasından, çekimlerin zamanında bitirilememesi kadar projenin içerinin ağır olması da sebepler arasında. Geç kalan bu projelerden biri de TRT’de ekranlara gelecek olan ve iddialı oyuncu kastıyla dikkatleri üzerine çeken Benim Adım Melek Dizisi. Benim adım Melek Üs Yapım tarafından TRT 1 için projelendirilen ve yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, Cem Akyoldaş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosu Nilüfer Özçelik ile Berfu Ergenekon tarafından kaleme alınan bir dizi. Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalışılan ve TRT 1’in bu sezon en iddialı yapımı olarak gösterilen dizinin afişi yayınlandı.

Benim Adım Melek Yayın İçin Gün Sayıyor!

Üs Yapım imzası taşıyan ve TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Benim Adım Melek dizisinin afişi yayınlandı. Uzun süredir çekimleri Belgrat ve Gaziantep’te devam eden dizinin yayın tarihi de sonunda belli oldu. 25 Eylül Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak dizinin ilk bölümünün ise kanala teslim edildiği açıklandı.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Uğur Yücel gibi usta isimler yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları ise Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Erecar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Muharrem Türkseven ve Şerif Sezer gibi oyunculardan kurulu.

Benim Adım Melek Konusu!

Benim Adım Melek, Gaziantep’te doğup büyümüş, hatta aşık olup evlenmiş, üç çocuklu bir annenin acı dolu hayatını ele alacak. Yıllar önce babasının kararını hiçe sayarak evini terk eden Melek, yaşadıklarını taşıyamayacak hale geldiğini, amansız bir hastalığa yakalandığını anlar. Durumu anlatmak için tekrar eve döndüğünde kocasının çocukların velayetini alarak kendisinden boşandığını öğrenir.

Her şeyini kaybeden Melek gözünü karartarak bir karar verir ve yıllar önce başını yere eğdirdiği babasına kendini affettirip canından öte sevdiği çocuklarını ona emanet ederek son nefesini baba evinde vermek için yola çıkar. Melek, gerçek anneliğin vazgeçmek değil, çocukları için yaşamak olduğunu anlayınca ailesiyle ve çocuklarıyla yepyeni bir hayatı yeni baştan inşa etmeye başlar.

22-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar