‘Benim Babam Bir Kahraman’ Filminin Çekimleri Başlıyor! İşte Filmin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

‘Benim Babam Bir Kahraman’ Filminin Çekimleri Başlıyor! İşte Filmin Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Ufuk Bayraktar’ın başrolünde oynadığı ‘Benim Babam Bir Kahraman’ filminin 18 Ağustos Perşembe günü çekimleri başlıyor. Filmin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Cocoon Media tarafından Leman Kurtcan yapımcılığında çekilecek olan dram filminin yönetmen koltuğunda Orçun Benli’nin yönettiği, senaryosunu Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın birlikte yazdığı, okuma provası önceki gün yapıldı. ‘Benim Babam Bir Kahraman’ filminin başrollerinde Ufuk Bayraktar ve çocuk karakter olarakta Mehmet Emin Güney’in rol aldığı filmin set ekibi ve oyuncuları Ataşehir Golf Kulübünde tamamlanan okuma provalarının ardından fotoğraf çekimleri ile provaları bitirdi. 18 Ağustos 2022 Perşembe günü ‘Benim Babam Bir Kahraman’ filminin çekimleri başlıyor. Benim Babam Bir Kahraman filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Benim Babam Bir Kahraman filminin vizyon tarihi ne zaman? İşte yakında çekimleri başlayacak filmin tüm merak edilenleri…

‘Benim Babam Bir Kahraman’ Filminin Konusu Ne?

Benim Babam Bir Kahraman filminin konusu, eşinin zamansız ölümünün ardından oğlu ‘Can’ (Mehmet Emin Güney) ile kendine küçük, zorlu ama eğlenceli bir dünya kuran ‘Altan’ (Ufuk Bayraktar) en trajik anlarda bile etrafındakileri güldürebilen bir babadır.

İstanbul’un zengin semtlerinin yakınında bir gecekondu mahallesinde Belediyede çöpçü olarak çalışan Altan, oğlu Can ile mesai arkadaşlarına komşu yaşamaktadır. Altan’ın oğlu Can’ın bütün dünyası çizgi romanlardır. Ancak aldıkları korkunç haberden sonra, küçük çocuğun tek eğlencesinin, onları bol bir aksiyonlu maceraya sürükleyeceğinden hiçbirinin haberi yoktur. 

Filmde ‘Süper Kahraman nedir? Nasıl yaratılır?’ sorularına cevap arayan izleyicisine baba olmanın asıl sorumluluklarını kocaman bir gülümseme eşliğinde tekrar hatırlatacak.

‘Benim Babam Bir Kahraman’ Filminin Oyuncu Kadrosu

‘Benim Babam Bir Kahraman’ filminin oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Mahir İpek, Selim Erdoğan, İdris Nebi Taşkan ve Aslıhan Kapanşahin gibi başarılı isimler rol alıyor. Filmin başrollerinde Ufuk Bayraktar ‘Altan’ adında bir babaya hayat verirken, çocuk oyuncu Mehmet Emin Güney ise Altan’ın oğlu ‘Can’a hayat vermektedir.

1981 doğumlu başarılı oyuncu Ufuk Bayraktar, bugüne kadar birçok yapımda rol aldı. Oynadığı dizi ve filmlerin arasında, Bekleme Odası, Kader, İklimler, Kartallar Yüksek Uçar, Yumurta, Ali’nin Sekiz Günü, Girdap, Ezel, Yeni Baştan, Memleket Meselesi, Ayrılk, Yeraltı, Toprağın Çocukları, Bu Son Olsun, Dağ, Çanakkale 1915, Milat, Sevda Kuşun Kanadında, Dağ II, Kümes, Vatanım Sensin, son olarak ise dijitalde yayınlanan ‘Dayı: Bir Adamın Hikayesi’ dizisinde ve ‘Güven Bana’ filminde rol almıştır.

Yusuf Güney Gün menajerliğinde çocuk oyuncu olarak rol alan Mehmet Emin Güney, daha önce İsmail Hacıoğlu ile ‘Çocuk’ dizisinde, Kanal D’de yayınlanan ‘Hekimoğlu’ dizisinde rol almıştı.  

16-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar