Benim Tatlı Yalanım 26. Bölüm İzle!

Benim Tatlı Yalanım 26. Bölüm İzle!
Benim Tatlı Yalanım 26. Bölüm İzle; 14 Aralık Cumartesi 26. Bölümüyle ekrana gelen Benim Tatlı Yalanım Dizisi’nin 26. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Tatlı Yalanım 26. Bölüm İzle; O3 Medya tarafından hazırlanan ve başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in rol aldığı Benim Tatlı Yalanım 14 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Yaz dizisi olarak başlayan romantik komedi dizisi Benim Tatlı Yalanım’ın reytinglerinin iyi olması sebebiyle yayıncı kanal tarafından Eylül yayın döneminde de devam ettirilerek ödüllendirildi. Seyircinin severek seyrettiği ve Gözlük firması bulunan Nejat’ın eşini kaybetmesi üzerine kızıyla yaşadıkları ve hayatlarına giren Suna’yla yaşadığı ilişkinin hikayesinin anlatıldığı Benim tatlı Yalanım’ın 26. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’nin yaz aylarında başlayan başarılı dizisi Benim Tatlı Yalanım’ın bu akşam 26. Bölümüyle ekrana geldi. Dizide Gözlük firması sahibi Nejat’ın eşini kaybettikten sonra kızı Kayra ile birlikte yaşadığı hayat ve bu hayata giren Suna’nın Nejat’la yaşadığı aşk anlatılıyor. Romantik komedi türündeki dizi yayınlanan 26. Bölümde seyirciye büyük bir sürpriz hazırlıyor. Dizide Nejat ve Suna bu akşam evleniyorlar. Benim Tatlı Yalanım 26. Bölümüyle bu akşam Star Tv’de.

Benim Tatlı Yalanım 26. Bölüm Özeti!

Cumartesi akşamları ekrana gelen Benim Tatlı Yalanım’ın merakla beklenen 26. Bölümünde bu akşam ekrana geliyor. Sevilen diziye bu akşam Suna ve Nejat’ın nikah masasına oturduğu görüntüler damga vurdu. Dizide sürpriz bir şekilde evlenen çiftin nikah masasına oturması özellikle Aylin’in büyük öfkesini çeker. Aylin Kayra’yı Nejat’ın evinden alır ve dava sonuçlanır sonuçlanmaz Fransa’ya götürmek için hazırlıklara başlar. Bu arada Nejat, Aylin’le ilgili ona velayet davasını kazandırabilecek olan sırrı öğrenmiştir. Nejat’ın yapması gereken tek şey artık iddiasını mahkemede ispatlayabilmektir.

Davaya sayılı günler kaşla Aylin Nejat’ın planını öğrenir ve mahkemede sürpriz bir gelişme yaşanır. Bu sürecin Nejat, Suna ve kayra mutlu bir aile olabilecek midir? Yoksa Nejat Kayra’dan ayrılmak zorunda mı kalacaktır?

Benim Tatlı Yalanım 26. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili haberleri takip edebilmek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

14-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar