Benim Tatlı Yalanım 28. Bölüm izle (Final)

Benim Tatlı Yalanım 28. Bölüm izle (Final)
Benim Tatlı Yalanım 28. Bölüm izle (Final); Benim Tatlı Yalanım dizisi 28. ve final bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Bölümü internet üzerinden izleyin.

Benim Tatlı Yalanım 28. Bölüm izle (Final); Star TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Benim Tatlı Yalanım dizisi ekranlara veda ediyor. Benim Tatlı Yalanım dizisinin final bölümü 28 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek. İlk bölümü 13 Haziran 2019 tarihinde yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisi 28 bölüm boyunca ekranlarda kaldı. Benim Tatlı Yalanım dizisi başrollerinde Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı'yı buluşturmuştu. Romantik komedi türündeki dizi her Cumartesi akşamı izleyiciyle buluşuyordu. Benim Tatlı Yalanım dizisi final bölümüyle önemli bir kitleyi ekran karşısına çekecek. Televizyonun yanı sıra bir o kadar kişi de final bölümünü internet üzerinden takip edecek. Benim Tatlı Yalanım dizisinin final bölümüne canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Benim Tatlı Yalanım dizisinin 28. ve final bölümünü internet üzerinden izlemek için yapmanız gereken tek şey aşağıda yer alan bağlantıya tıklamak.

Star TV'den ekrana gelen Benim Tatlı Yalanım dizisinin oyuncu kadrosunda Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Gonca Sarıyıldız, Ali Yoğurtçuoğlu, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç, Melek Tanker, Zehra Yıldırım, Tuncay Kaynak, Zübeyir Arzupınar, Goncagül Sunar, Feyza Işık, Aksel Bonfil ve Ege Kökenli gibi isimler yer aldı. O3 Medya yapımcılığında ekrana gelen Benim Tatlı Yalanım dizisinin senaryosunu Deniz Dargı ve Murat Taşkent kaleme aldı. Benim Tatlı Yalanım dizisinin yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin oturdu.

Benim Tatlı Yalanım neden final yapıyor?

Benim Tatlı Yalanım dizisi geçtiğimiz yaz aylarında Star TV'den ekrana gelmeye başladı. İlk bölümleriyle reyting sıralamasında zirvede yer almayı başaran Benim Tatlı Yalanım dizisi sonbahar aylarında normal sezon dizileri başlayınca ilk bölümlerdeki çizgisinden uzak kalmaya başladı. Benim Tatlı Yalanım dizisinin son yayınlanan 27. bölümü reyting sıralamasında ilk 10'a girmeyi başaramadı. Benim Tatlı Yalanım dizisinin reytingleri kanalı ve yapım şirketini memnun etmemiş olacak ki dizi için final kararı alındı. Benim Tatlı Yalanım dizisi 28 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 28. bölümüyle final yapacak. Benim Tatlı Yalanım dizisinin final bölümünde yaşanacaklar ise büyük bir merak konusu.

28-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar