Benim Tatlı Yalanım Tolga (Aksel Bonfil) kimdir?

Benim Tatlı Yalanım Tolga (Aksel Bonfil) kimdir?
Sevilen dizi Benim Tatlı Yalanım kadrosuna katılan Tolga kimdir? Benim Tatlı Yalanım Tolga yani Aksel Bonfil kimdir? Aksel Bonfil kaç yaşında?

Star Tv'nin yaz bombalarından Benim Tatlı Yalanım dizisine yepyeni bir karakter katıldı. Peki Benim Tatlı Yalanım kadrosuna katılan Tolga gerçekte kimdir? Benim Tatlı Yalanım Tolga yani Aksel Bonfil'in herkesi şaşırtan bir geçmişi var. Gelin Benim Tatlı Yalanım dizisinin yeni karakteri Tolga yani Aksel Bonfil2i yakından tanıyalım..

Benim Tatlı Yalanım Tolga (Aksel Bonfil) kimdir?

Yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yapan Benim Tatlı Yalanım en sevilen diziler arasında yer almayı başardı. Hem konusu hemde birbirinden başarılı oyuncuları ile reytinglerde büyük bir başarı gösterdi. Ve Perşembe günlerinin vazgeçilmezi haline geldi. Her hafta Suna ve Nejat arasında neler olacak diye merak edenler Star Tv ekranlarının başına geçti. Suna ve Nejat ha yakınlaştı ha açıldılar derken, beklenmedik olaylar yaşandı. Bunlardan biri de Suna'nın çocukluk aşkı Tolga oldu. Dizinin son bölümlerinde diziye dahil olan Tolga karakterini Aksel Bonfil canlandırıyor. Tolga'nın diziye dahil olması Suna ve Nejat aşkının ilerlemesini olumsuz yönde etkileyecek. Hatta Nejat daha şimdiden Suna'yı kıskanmaya başladı. Peki Suna ve Nejat'ın arasına giren Tolga gerçekte kimdir? Benim Tatlı Yalanım Tolga kaç yaşında? Tolga karakterini canlandıran Aksel Bonfil daha önce hangi diziler de rol aldı? İşte detaylar..

Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Gonca Sarıyıldız, Ali Yoğurtcuoğlu, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz gibi isimlerin bulunduğu diziye katılan Tolga karakterini yakından tanıyalım. Aksel Bonfil, 1989 yılında İzmir de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü‘nden mezun olan Aksel Bonfil başarılı bir oyuncu yazar ve yönetmen olmuştur. 2013-2018 yılları arasıdna ise senarist ve yönetmenlik yapmıştır. Başarılı isim artık her hafta Perşembe günü Benim Tatlı Yalanım dizisi ile karşımıza çıkacak. 

  • Doğum Tarihi : 1989
  • Doğum Yeri : İzmir
  • Boyu : 183 cm
  • Kilo : 78 kg

Aksel Bonfil'in rol aldığı yapımlar

  • Kocaman Ailem – Demir – 2018
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar – 2010
  • Deliha 2 – 2018
  • Kelebeğin Rüyası – Kürşat – 2013
24-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar