‘Benimle Söyle’de Kazanan Belli Oldu!

‘Benimle Söyle’de Kazanan Belli Oldu!
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonuna damga vuran programlardan Benimle Söyle Sezon finali yaptı. Peki Yarışmanın kazananı kim oldu? İşte cevabı!

Kanal D’nin Medyapım imzalı yarışma programı Benimle Söyle bundan yaklaşık üç ay önce mayıs Ayında ekranlara gelmeye başlamıştı. Kalabalık jürisiyle dikkatleri çeken yarışmadan ilk başlarda her ne kadar kimse pek umutlu olmasa da yaz sezonuna damga vuran programlardan biri oldu Benimle söyle. Sezon finali bölümüyle ekranlara gelen ve yine seyirciyi Kanal D ekranlarına kilitlemeyi başaran program sezon arası vererek tatile girdi. Final bölümünde büyük bir çekişmenin yaşandığı ve üç aday arasında geçen kıran kırana bir mücadeleden sonra Benimle Söyle’de kazanan belli oldu. Kanal D’nin başarılı yarışma programında birinci olan yarışmacının kim olduğunu ve kaç puan aldığını canlıtv takipçileri için hazırladık.

Benimle Söyle Final Yaptı, Birinci Gelen Uğur Jüriyi Büyüledi!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Enis Arıkan’ın üstlendiği, Jürü kaptanlığını Birce Akalay’ın yaptığı, jüri kadrosunda Ayta Sözeri, Gülçin Ergül, Ferman Akgül, Metin Arolat, Nuri Harun Ateş, Çağatay akman gibi isimlerden oluşan 100 kişilik bir ekibin yer aldığı program sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Kıran kırana bir mücadelenin sonunda kazananın belli olduğu yarışma böylece sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Eftelya Fettahoğlu, Dila Kışla ve Uğur Öz arasında büyük bir mücadeleye sahne olan final bölümünde Uğur Öz 88 puan alarak rakiplerinin önünde birinciliği kazandı. Yarışmada ikinciliği 66 puanla Eftelya Fettahoğlu alırken Dila Kışla 54 puanla üçüncülüğü kazandı. Yarışma sonrasında Uğur Öz büyük ödül olan arabanın sahibi oldu. Uğur Öz arabanın anahtarını aldıktan sonra “ehliyetim yok” diyerek herkesi güldürdü.

Benimle Söyle Birincisi Uğur Öz Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Medyapım tarafından hazırlanan Benimle Söyle adlı yarışma ilk sezonuyla ekranlara geldi ve 13. Bölüm sonunda kazanan belli oldu. 88 puanla rakiplerinin önünde birinciliği elde eden Uğur Öz yarışmanın büyük ödülü olan arabanın da sahibi oldu. Kazanan Uğur öz’ün kim olduğunu sizler için araştırdık. 25 yaşında olan Uğur Öz aslen Diyarbakırlıdır. Müzik öğretmenliği yapan Öz Şanlı Urfa’nın Siverek İlçesindeki Beğdeş Ortaokulunda görev yapmaktadır. Yarışmada 4. Bölümde jüri karşısına çıkan Öz 90 jüri üyesini ayağa kaldırmayı başarmıştı. Öz final bölümünde Benimle Söyle Yarışmasını kazanan ilk kişi oldu.

 

29-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar