Beren Saat'ten çarpıcı açıklamalar: Çok incindim!

Beren Saat'ten çarpıcı açıklamalar: Çok incindim!
Ünlü oyuncu Beren Saat'in katıldığı programdaki açıklamaları oldukça çarpıcıydı. Beren Saat kendisine yönelik paylaşımlar ve ithamlar sebebiyle çok incindiğini söyledi.

Ünlü oyuncu Beren Saat katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saat, Yeniden Tv'nin Yotube kanalında 'Ayşegün Doğan Soruyor' isimli programın ilk yayınının konuğu oldu. Beren Saat katıldığı programda pandemi döneminde yaşananları, setlerde alınan önlemleri ve son günlerde siyasilerinde gündeminde olan dizi ve film platformu Netflix hakkında düşüncelerini anlattı. Yaptığı yorum ve verdiği tepkilerle zaman zaman hedef gösterilen Beren Saat, "Attığım bir tweet sebebiyle vatan haini, terörist ilan edildiğim zaman çok incindim" dedi.

Beren Saat pandemiden çıkardığı dersleri anlattı

Başarılı oyunculuğuyla yaptığı her işi çok konuşlan Beren Saat, son zamanlarda özellikle koronavirüs salgını sebebiyle sıkı önlemlerin alındığı dönemde setlerin durmasına yönelik paylaşımlarda bulunmuştu. Attığı tweetler sebebiyle hedef gösterildiğini belirten Saat, pandemi ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Saat, "Pandemik bir hastalığın hiçbirimizde bir karşılığı yoktu. Bazı dünya liderlerinin bile çok fazla ciddiye almadığı, sonra o hastalığın onlara da gereken dersi verdiği bir şekilde başladı. Hep beraber maddeden uzaklaştığımız, önceliklerimizin, sahip olmak istediklerimizin bambaşka şeyler olduğu, sahip olduğumuz tüm lüksten daha önemlisinin bahçemizdeki iki domatesin, iki biberin olduğu gerçeğini hep beraber algıladığımızda gündelik hayatın problemleri çok daha küçülmeye başladı" ifadelerini kullandı.

Beren Saat'ten Netflix yorumu!

Atiye dizisiyle Netflix platformunda büyük bir başarı yakalayan Beren Saat'e, iktidarın sosyal medya ve Netflix hakkındaki son günlerde takındığı tutum ve kendi düşünceleri soruldu. Beren Saat, "Bütün kanalların yönetimin özgürlükten uzaklaşmasıyla dünyanın lider platformlarından birinin, Netflix’in Türkiye’ye gelişi eş zamanlı oldu. Tam böyle nefes alacak yerimiz kalmadı dediğimiz anda yepyeni ve daha dünyalı bir sistem girdi ülkeye. Netflix ile lokal hikayelerimizi daha geniş bir coğrafyada anlatabiliriz. Bir sosyal medya platformu olmayan Netflix’in torba yasa gibi o konuşmaya dahil edilmesini anlamadım" diye konuştu.

Beren Saat: Vatan haini ve terörist ilan edildim

'Ayşegül Doğan Soruyor' isimli programda konuşan Beren Saat uğradığu siber zorbalıklarla ilgili de duygularını paylaştı. Çok incindiğini söyleyen Beren Saat, "İnsanlara siber zorbalık yapmayacak bir sakinliği, dinginliği, pozitif eleştirmeyi öğretmek lazım. Bu örnek teşkil eden her figür için gereklidir. Attığım bir tweet nedeniyle vatan haini, terörist ilan edildiğim zaman çok incindim. 5-6 sene önce vatan haini ve terörist ilan edildim. O dönem çok incindiğim, zorlandığım bir zaman dilimiydi. Bu nefreti eğitmek, kitlesel düzeydeki öfkeyi yavaş yavaş iyileştirmek gerekir" şeklinde konuştu.

15-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar