Beren Saat'ten Kenan Doğulu'ya kafa karıştıran doğum günü mesajı!

Beren Saat'ten Kenan Doğulu'ya kafa karıştıran doğum günü mesajı!
Beren Saat, sosyal medyadan boşanacakları konuşulan Kenan Doğulu'nun doğum günün kutladı. Sözleriyle kafalarda soru işareti bıraktı.

 

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun boşanacakları yönünde pek çok haber yapıldı. Bu durum magazin gündeminin sıcak konularından biri olmayı sürdürürken Beren Saat, eşi Kenan Doğulu'nun doğum gününde bir mesaj paylaştı. Instagram hesabı üzerinden paylaştığı mesaj kafaları karıştırdı. 

Kenan Doğulu bugün 45. yaşına bastı. Kenan Doğulu'nun özel gününde eşi Beren Saat, sosyal medyadan bir mesaj yayınladı. Pek çok yöne çekilebilecek türden bir açıklama yapan ünlü oyuncu içini döktü. Kenan Doğulu'yla yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı. Ayrıca sürekli dillendirilen boşanma iddalarına da değinmeyi ihmal etmedi. Sürekli kendisine "ne zaman" boşanacaksınız minvalinden sorular sorulduğunu ifade eden Beren Saat, kimsenin yaşadığı duygusal süreci merak etmediğinden dert yandı. Ünlü oyuncunun hayranları bu mesajı daha çok bir veda olarak algıladı.

Anlaşılan o ki Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti bir süre daha magazin gündeminin üst sıralarında kalmaya devam edecek.

Beren Saat'in doğum günü mesajı:

“Ben oyun arkadaşımı buldum galiba” dedim bir akşam, gözlerin parlayarak baktın. Gece gitar sesiyle uyandım; bir şarkıya başlamıştın, büyülendim. Biz o şarkıyı beraber bitirirken, aşk şarkısı olduk. Birbirimizin yaralarını öptükçe can arkadaşı olduk. Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikligine sebep olduk ve beraber ne eğlendik :) Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı... Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar için bunlar, arkadaşlarımızın gözünden hesapsızca biz işte. Ne zaman boşanacaksınız diyorlar sürekli; güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok. Boşanmak işin en kolay kısmı, ben evlenmeye de görece az hevesli taraftım zaten. Benim için esas olan hep aşktı, aşktır! Bir yastıkta kocamak mı, beraber ölmek mi insanların bir aşkı başarmaktan anladığı bilemiyorum. Oysa sen, ben, babanın gitarı bir yatağin içinde; sonsuz zamanın durakladığı, ömrün tamamlandığı yüz yıllar yaşadık. Bu demode romantizmde ortağım olduğun için teşekkur ederim. Sen tabi ki yeni şarkılar yazacaksın. Artık içimde ne öfke, ne en ufak bir pişmanlik; her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin. İyi ki doğdun da, sana aşık oldum."

31-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar