Kubilay Aka'nın yeni projesindeki partneri belli oldu!

Kubilay Aka'nın yeni projesindeki partneri belli oldu!
Kubilay Aka'nın yeni projesi ne oldu? Yeni projede yakışıklı oyuncuya kim eşlik edecek. İşte Kubilay Aka'nın yeni partneri...

Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, Çukur dizisinin final yapmasının hemen ardından yeni bir proje için kolları sıvadı. Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Çukur dizisindeki Celasun rolü ile hem izleyicinin hemde genç kızların büyük beğenisini toplayan genç oyuncu Kubilay Aka'nın yeni projesi hayranları tarafından heyecanla karşılandı. Yakışıklı oyuncu yeni projesi için yaptığı imajı kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Yeni imajı ile dikkatleri üzerine çeken Kubilay Aka, yeni projesi için tüm yaz boyunca çalışmaya devam edeceğini açıkladı. Peki Çukur dizisi ile büyük çıkış yakalayan Kubilay Aka'nın yeni projesi ne olacak? Kubilay Aka'ya yeni projesinde hangi oyuncu eşlik edecek? İşte detaylar..

Kubilay Aka'nın yeni projesi ve partneri belli oldu!

Bir zamanlar Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisi ile televizyon dünyasının şanına katılan Kubilay Aka, Çukur dizisindeki Celasun rolü ile de büyük çıkış yakaladı. Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığıyla ekranların sevilen yüzü olan oyuncu Kubilay Aka, Çukur dizisinin final yapmasının hemen ardından Ay Yapım'ın öncülüğünde Netflix'te yayınlanacak olan bir gençlik dizisinde rol alacak. Ahmet Katıksız'ın yöneteceği, Meriç Acemi'nin ise yazdığı projede Kubilay Aka erkek başrol olacak. Yakışıklı oyuncuya 'Bir Deli Rüzgar' dizisinin akıllara kazınan isimi Pınar Deniz eşlik edecek. Pınar Deniz,  dizi projesi için Netflix yetkilileriyle görüştüğü öne sürüldü. Yetkililerden düşünmek için süre isteyen genç oyuncunun cevabı ne olacak?

Pınar Deniz Kimdir?

Başarısı ve güzelliği ile ön planda olan Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünü bitiren Pınar Deniz'in küçüklükten beri tek hayali oyuncu olmakmış. Bu hayali için oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında ekranlara gelen Sil Baştan dizisindeki Evrim rolü ile yapmıştır. Hatta  Murat Dalkılıç'ın 'yani' isimli klibinde oynamıştır.

Pınar Deniz dizileri:

1. Sil Baştan - Evrim
2. Beyaz Yalan - Azra
3. Günebakan - Sinem
4. Vatanım Sensin - Yıldız
5. Bir Deli Rüzgar - Gökçe Yücel

30-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar