Beren Saat’ten şok eden boşanma açıklaması!

Beren Saat’ten şok eden boşanma açıklaması!
Güzel oyuncu Beren Saat'ten ilginç boşanma açıklaması. Kenan Doğulu ile evli olan sanatçı kocasının doğum gününde Instagram'dan açıklama yaptı.

Beren Saat - Kenan Doğulu çifti sürekli gündem olmaya devam ediyor. Öyle ki son aylarda bu çift hakkında boşanıyorlar, boşanacaklar diye çok fazla haber duyuyoruz. Doğum günlerinde verdikleri mesajlarla gündem olmayı başaran iki sanatçı Beren Saat’in 45 yaşına giren Kenan Doğulu için sosyal medyada yazdığı mesajla Türkiye gündemine oturdular.

Beren Saat Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne ve Aşk-ı Memnu dizileriyle bütün Türkiye'nin gönlünde taht kurmuştu. Güzel oyuncu en son Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde seyircileriyle buluşmuştu. Sanatçı ekranlardan uzak kalınca evliliği ile konuşulmaya başlandı. 

Beren Saat evlilikleri için ne dedi?

Kenan Doğulu 45. Yaş gününde eşinden belki de böyle bir açıklama ya da kutlama beklemiyordu. Güzel oyuncu Beren Saat kocasının 45. Yaş gününde Instagram adresinden herkesi şaşırtan şu cümleleri paylaştı.

İşte, Beren Saat'in Instagram’dan yapmış olduğu açıklama!

“Ben oyun arkadaşımı buldum galiba” dedim bir aksam, gözlerin parlayarak baktın. Gece gitar sesiyle uyandım; bir şarkıya başlamıştın, büyülendim. Biz o şarkıyı beraber bitirirken, ask şarkısı olduk. Birbirimizin yaralarını öptükçe can arkadaşı olduk. Yaydığımız ask enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk ve beraber ne eğlendik:) Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı... Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar için bunlar, arkadaşlarımızın gözünden hesapsızca biz iste. Ne zaman boşanacaksınız diyorlar sürekli; güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal sureci hiç merak eden yok. Boşanmak isin en kolay kısmı, ben evlenmeye de görece az hevesli taraftım zaten. Benim için esas olan hep aşktı, asktır! Bir yastıkta kocamak mı, beraber ölmek mi insanların bir aşkı başarmaktan anladığı bilemiyorum. Oysa sen, ben, baba’nın gitarı bir yatağın içinde; sonsuz zamanın durakladığı, ömrün tamamlandığı yüz yıllar yaşadık. Bu demode romantizmde ortağım olduğun için teşekkür ederim. Sen tabi ki yeni şarkılar yazacaksın. Artik içimde ne öfke, ne en ufak bir pişmanlık; her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin. İyi ki doğdun da, sana âşık oldum  #happybirthdayKen#nomatterwhatilovedtoloveyou

Beren Saat’in Instagram’dan yaptığı bu paylaşım yaklaşık 500.000 bin kişi tarafından beğenildi. Binlerce Beren Saat fanı da bu paylaşımın altına yorum yazarken çoğu fan Beren Saat’in ne anlatmak istediğini anlayamadığını belirtti.

 

31-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler