Beren Saat’ten Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

Beren Saat’ten Yıllar Sonra Gelen İtiraf!
Güzel oyuncu Beren Saat hiç şüphesiz ülkemizin en değerli oyuncularından biri. Peki Beren Saat oyuncu olmaya nasıl ve hangi oyuncuyu izledikten sonra karar verdi? İşte detaylar!

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından başarılı ve güzel oyuncu Beren Saat nasıl oyuncu olmaya karar verdiğini anlattı. Bir dergiye verdiği röportajda oyuncu olma kararının ardında yatan gerekçeyi anlatan Beren Saat açıklamasında “ben de burada olmak istiyorum hissi çok baskındı” ifadeleriyle o günlerde yaşadığı yoğun hissi açıkladı. Bu hissi kendisine yaşatan oyuncunun Selçuk Yöntem olduğunu dile getiren oyuncu yıllar sonra Selçuk Yöntem’le aynı diziyi de paylaşmıştı İşte Güzel oyuncu Beren Saat’in açıklamaları ve nasıl oyuncu olduğunun hikayesi!

Selçuk Yöntem Oyuncu Olmamı Sağladı!

Beren Saat şu sıralar Netflix’te yayınlanan Atiye adlı yapımla sevenlerinin karşısına çıkıyor ve burada gösterdiği performansla da yine seyirciyi ve kendine hayran kitleyi hayal kırıklığına uğratmıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Beren Saat bugünlere nasıl geldiğini ve nasıl oyuncu olmaya karar verdiğini bir dergiye verdiği röportajda anlattı. Beren Saat o günleri ve oyuncu olma hikayesini anlatırken “9 – 10 yaşlarındaydım. Selçuk Yöntem’in Ben Feuerbach oyununu izlemiştim. Finaldeki demir konstrüksiyon merdivenleri, yanıp sönen ışıkları ve Selçuk’un oraya çıkışını hatırlıyorum… Ben de burada olmak istiyorum hissi çok baskındı” ifadelerini kullanırken oyuncu olmaya bu olayın sonunda karar verdiğini ifade etti. Güzel oyuncu yıllar sonra kendini oyuncu olma konusunda bilmeden telkinde bulunan usta oyuncu Selçuk Yöntem’le aynı dizide başrolü paylaştı. Aşk-ı Memnu adlı yapımda milyonların gönlünde taht kuran ikili bu diziyle hafızlara kazındılar.

Tiyatroda Oynamayı Çok İstiyor!

Bir tiyatro oyunuyla oyuncu olmaya karar veren ancak bu güne kadar herhangi bir tiyatro oyunun da yer almayan Beren Saat bir tiyatro oyununda rol almayı çok istediğini dile getiriyor. Oyuncu “Güzel bir text, güzel bir reji ne güzel olur. Londra’da bir oyun izleyip minimal bir prodüksiyon olanağı ve yerli tercihiyle ne kadar kuvvetli bir etki yarattıklarını bilerek önüme gelen çok bilindik, çorbasını suyunun suyu bir oyunu yapmak istemedim. İlk kez sahneye çıktığım oyun modern, dünyalı ve zeki olsun isterim” diyerek rol almayı arzu ettiği tiyatro oyununun da şartlarını saydı. Bu güne kadar Beren saat’in rol aldığı bazı yapımlar ise şunlar. Hatırla Sevgili, Avrupa Yakası, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, İntikam, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Atiye…

30-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar