Bergüzar Korel On Saniye ile Setlere Dönüyor

Bergüzar Korel On Saniye ile Setlere Dönüyor
Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin beğenilen ve başarılı oyuncusu Bergüzar Korel uzun süredir ayrı olduğu setlere yeniden dönüyor.

Dizi ve filmlerin sevilen ve başarılı oyuncularından biri olan ve bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan güzel oyuncu bergüzar Korel ikinci çocuğu kızı Leyla’ya hamile kaldığından ve kızını dünyaya getirdiğinden beridir setlerde yer almıyordu. Kızının ilk zamanlarında yanında olmak isteyen ünlü oyuncu gelen teklifleri kabul etmeyerek kızıyla ve ailesiyle vakit geçirirken zaman zaman reklamlarda yer alarak sevenlerinin karşısına çıkıyordu. Aradan geçen zamanın ardından ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda yeniden setlere dönme kararı almış ve On Saniye adlı yapımla sete dönmeye karar vermişti. SKY Film tarafından hazırlıkları haftalar önce başlayan On Saniye adlı filmde rol alacak olan güzel ve başarılı oyuncu Bergüzar Korel filmde Zeynep karakterine hayat verecek.

Setlere Dönüyor

Bergüzar Korel kızı Leyla’yı dünyaya getirdikten sonra ara verdiği setlere geri dönüyor. Uzun süredir sadece reklamlarda rol alan Bergüzar Korel uzun aranın ardından yarın sete çıkarak çekimlere başlayacak olan On Saniye adlı filmle sevenlerinin karşısına çıkacak. Filmde yine kendisi gibi ünlü oyuncu Bige Önal’la aynı seti paylaşacak olan başarılı oyuncunun rol alacağı On Saniye adlı filmin senaryosunu Erdi Işık kaleme almış durumda. Yönetmen koltuğunda Ceylan Özgün Özçelik’in oturduğu filmin ilk set günü için her şey hazır ve film ilk olarak İstanbul Balat’ta çekimlere başlayacak. Yaklaşık 5 – 6 hafta arasında bir iş programı çıkaran filmin bu yılın son aylarında ya da yeni yılın ilk aylarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

On Saniye Oyuncuları Kimler?

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in uzun bir aranın ardından yeniden setlere döneceği film olan ve senaryosunu Erdi Işık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Ceylan Özgün Özçelik’in oturduğu On Saniye filmi SKY Film tarafından hazırlanıyor. Kadrosunda

-          Bergüzar Korel (Zeynep)

-          Bige Önal (Elif)

-          Defne Burnaz gibi isimler yer alıyor. On Saniye adlı film bir anneyle öğretmenin etkileyici ve dramatik hikayesini sinema severlerin beğenisine sunacak. Yarın itibariyle setle çıkacak ünlü ismin bu filmin ardından yeni projelerle setlerde yer almaya devam edeceği öğrenildi.

04-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar