Bergüzar Korel'li Kanlı Yayın Dizisine Erkan Bektaş katıldı

Bergüzar Korel'li Kanlı Yayın Dizisine Erkan Bektaş katıldı
Geçtiğimiz günlerde adı Kanlı Yayın’dan Düğüm olarak değiştirilen Prime Video’nun ilk yerli içerik yapımının kadrosuna başarılı bir isim daha katıldı.

Hazırlıklarına çok uzun zaman önce başlanan ancak Bergüzar Korel’in üçüncü çocuğunu dünyaya getirmesi ve çocuğuyla ilgilenmek istemesi sebebiyle rafa kaldırılan ve aradan geçen uzun ayların sonunda yeniden masaya getirilen ve çalışmaları başlayan Kanlı Yayın adlı dizinin çalışmaları özellikle cast üzerine yoğunlaşmış durumda. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve başrolünde Bergüzar Korel ve Caner Cindoruk’un rol aldığı ve kadrosuna ünlü isimlerin dahil olduğu Kanlı Yayın dizisinin kadrosuna son olarak usta bir isim daha katıldı. Aynı zamanda Atv ekranlarında yayınlanacak Safir dizisinde de rol alacak olan Erkan Bektaş Kanlı Yayın dizisinin kadrosuna dahil oldu. Yakın bir zamanda sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Kanlı Yayın dizisi internet yayın platformu Prime Video’nun ilk Türk içerikli yapımı olarak dikkatleri çekiyor.

Adı Düğüm Oldu

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Bergüzar Korel’in başrolünde Neslihan Turhanlı olarak yer aldığı Kanlı Yayın dizisinin adı son anda yapılan değişiklikle Düğüm olarak güncellendi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna ayrıca son olarak başarılı bir isim olan Erkan Bektaş dahil oldu. Erkan Bektaş’ın merakla beklenen dizide Demirhan Demircioğlu’nun canlandırdığı Tolga karakterinin babası İrfan karakterine hayat vereceği öğrenildi. Başarılı oyuncunun aynı zamanda çekimleri devam eden yeni sezonun iddialı dizilerinden Safir’de de rol aldığı ve iki set arasında yoğun bir mesai yaptığı öğrenildi.

Düğüm Konusu Ne?

Prime Video’nun ilk Türk içerikli yapımı olacak olan ve Hilal Yıldız ile Nazlı Sunlı Kaçan’ın senaryosun u kaleme aldığı Düğüm dizisi, Neslihan Turhanlı adlı bir televizyon programı sunucusunun etrafında gelişen hikayeleri konu alıyor. Neslihan Turhanlı cinayet ve kayıp gibi konuları işleyen bir programın sunucusudur ve programında bir cinayete kurban giden Leyla adlı bir genç kızın hikayesini işlemeye başlar. Ancak olaylar Neslihan Turhanlı’nın beklemediği şekilde gelişmeye ve onun kontrolünden çıkmaya başlar. Düğüm dizi seyirci tarafından heyecanla beklenen ve kadrosunda

-          Bergüzar Korel

-          Caner Cindoruk

-          Serkan Altunorak

-          İbrahim Selim

-          Erkan mektaş ve

-          Münibe Millet gibi ünlü isimleri bir araya getiren yapım olarak dikkatleri çekiyor.

19-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar