Hudutsuz Sevda dizisine flaş oyuncu

Hudutsuz Sevda dizisine flaş oyuncu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı intikam ve aşk dizisi Hudutsuz Sevda’nın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Med Yapım tarafından hazırlıkları süren ve şu sıralar İstanbul çekimleri yapılan yeni yayın döneminin flaş dizilerinden Hudutsuz Sevda yeni sezonda yayıncı kanal olan Fox Tv’nin en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Kanalın büyük beklenti içinde olduğu dizi İstanbul, Artvin ve Trabzon’da çekilirken dizinin kadrosunda birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda yer aldığın ve Bahadır Özdener’in hikaye ve senaryosunu kaleme aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde güçlü bir intikam ve aşk hikayesi konu alınıyor. Başrolünde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in yer aldığı dizi şimdiden büyük bir seyirci kitlesini kendisine bağlarken dizinin tanıtımlarının çok kısa bir zamanda yayınlanmaya başlaması bekleniyor. Yine ayrıca dizi yeni sezonun en erken sete çıkan yeni yapımlarından biri oldu. Büyük ve güçlü bir prodüksiyonu bulunan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak başarılı ve genç bir isim daha katıldı.

Üsteğmen Oğuz (Mehmet Korhan Fırat) Hudutsuz Sevda dizisinde

Fox Tv’nin yeni sezonda en güçlü yapımlarından olacak olan ve rakip dizilerle kıyasıya bir reyting savaşına girecek Hudutsuz Sevda dizisinin çekimleri devam ediyor. Murat Öztürk tarafından yönetilen dizi ünlü isim bahadır Özdener tarafından kaleme alınıyor. Çekimleri başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Asuman Dabak, Esra Dermancıoğlu, Biran Damla Yılmaz, Burak Sevinç, Erdem Kaynarca, Hülya Gülşen gibi isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosunun zenginliği ile dikkatleri çeken dizinin kadrosuna son olarak bugüne kadar pek çok yapımda rol alan genç ve başarılı oyuncu Mehmet Korhan Fırat katıldı. Genç oyuncunun dizinin ikinci bölümü ile birlikte hikayeye dahil olacağı ve dizide Üsteğmen Oğuz karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Mehmet Korhan Fırat Kimdir?

Dizilerin ve filmlerin sevilen ve başarılı oyuncularından biri olan Mehmet Korhan Fırat 26 Ağustos 1988 yılında Erzincan’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk üzerine eğitim almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Şefkat Tepe, Sungurlar, Ekip 1, Bizim Hikaye, Doğduğun Ev Kaderindir, Payitaht Abdülhamit, Aşk Mantık İntikam ve Mavera yer almaktadır.

19-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar