Çağla İle Yeni Bir Gün başlıyor

Çağla İle Yeni Bir Gün başlıyor
Çağla Şıkel sinema ve sanat dünyasından sevilen isimler ile keyifli sohbetleriyle her sabah Fox TV ekranlarında takipçilerinin karşısına çıkacak.

Çağla İle Yeni Bir Gün hangi kanalda yayınlanıyor? Çağla İle Yeni Bir Gün yeni sezona hangi tarihte merhaba diyecek? Çağla Şıkel kimdir? Gündüz kuşağının bilgilendirici, seviyeli programının konsepti nedir? Çağla Şıkel programında bugüne kadar yaklaşık kaç tane konuk ağırladı? Çağla İle Yeni bir Gün programı hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ....

Çağla İle Yeni Bir Gün başlıyor

Gündüz kuşağının sevilen ve izlenilen seviyeli gündüz kuşağı programı Çağla İle Yeni Bir Gün Fox TV ekranlarında 21 Ağustos Pazartesi günü izleyicileri ile buluşuyor. Mankenlikten sunuculuğa geçtikten sonra burada tutunabilen nadir isimlerden biri olan Çağla Şıkel merak ediler tüm konylar hakkında işin uzmanlarından cevap vererek izleyiciyi hem bilgilendiriyor hem de sıkmadan eğlendiriyor. Bugüne kadar binden fazla konuğu ağırlayan Çağla Şıkel ünlü modacılardan moda ve stil tüyoları ve bunlarla yapılebilecek ilginç kombilere kadar değişik ipuçlarıyla ekrana gelevek. Yemek ve mutfak köşesinde sağlıklı ve en beğenilen yemek tarifleri püf noktaları ile anlatılacak.

Program yapımcısı Provizyon Medya

Fox TV’nin ilgiyle takip edilen gündüz kuşağının seviyeli programı Çağla İle Yeni Bir Gün programı Provizyon Medya yapımcılığında 21 Ağustos Pazartesi sabahı 10.00’da hafta içi her gün ekranlara gelecek.

Çağla Şıkel kimdir?

2 Ocak 1979’da Hüseyin ve Asuman Şıkel çiftinin ikinci çocukları olarak İstanbul’da dünyaya geldi.Babası Karsli bir mali müşavir olup annesi Çerkez kökenli bir ev hanımıdır. Berna isimli bir de ablası vardır. Bütün eğitim hayatı İstanbul’da geçti.Ortaokulda okurken bale eğitimi de aldı. Lisans eğitimi Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda gördü. 1996’da Odessia isimli sinema filminde oynadı. 1997 Miss Türkey şampiyonu oldu. Miss Worl’de ise 4. Ve Avrupa Güzeli ödülünü aldı. 2003 yılına kadar manken olarak defilelere çıktı. 2004 te Cennet Mahallesi dizisinde, 2008’de Görgüsüzler dizisinde yer aldı. 2008-2015 tarihleri arasında evli kaldığı ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ’dan Kuzey ve Uzay isimli çocukları var.

19-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar