Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin ‘Üçüncü Gün’ Filminin Başrolü Oldu

Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin ‘Üçüncü Gün’ Filminin Başrolü Oldu
Son olarak Kalp Yarası dizisinde rol alan Yağmur Tanrısevsin sinema filmi ile geri dönüyor. ‘Üçüncü Gün’ filminde başrolü Gönül Dağı dizisinde rol alan Berk Atan ile paylaşıyor.

1990 İzmir doğumlu Yağmur Tanrısevsin, 1991 İzmir doğumlu Berk Atan ‘Üçüncü Gün’ filminde buluştu. Berk Atan, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünü okumakta. Best Model Of Turkey 2012 birincisi seçilerek bir dönem model ve mankenlik yaptı. ilk oyunculuk kariyerine 2013 yılında ‘Her Şey Yolunda’ dizisi ile başladı. Daha sonra Altındağlı, ‘Güneşin Kızları’ dizisi ile çıkış yaptı. Ardından ‘Dayan Yüreğim’, ‘Cennetin Gözyaşları’ ve hala devam etmekte olan reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı’nın başrolünde ‘Taner’ karakteri ile rol almakta. Yağmur Tanrısevsin ise, ilk olarak 2012 yılında ‘Pis Yedili’ ve ‘Adını Feriha Koydum’ dizilerinde konuk oyuncu olarak oyunculuk kariyerine ilk adımı attı. Daha sonra ‘Güneşi Beklerken’ dizisinde ‘Melis’ karakteri ile çıkış yapmıştır. Ardından Kaçak, Bana Baba Dedi, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı, Menajerimi Ara dizilerinde rol aldı. The Tragedy, Aşk Ağlatır, Geniş Aile: Yapıştır, Yok Artık 2, Baba Parası filmlerinde rol aldı. Son olarak ise Kalp Yarası dizisinde ‘Ayşe Yılmaz’ karakterine hayat verdi. Ayrıca Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik- Cam bölümünden mezun olan Yağmur Tanrısevsin, oyunculuk kariyerinin yanısıra mezun olduğu sanat dalı ile de ilgilenip sergi açıyor. İki yetenekli, başarılı isim bu kez ‘Üçüncü Gün’ filmi ile biraraya geldi. Üçüncü Gün filminde Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan başrolde yer alıyorlar. İşte filmin detayları…

Üçüncü Gün Filminin Çekimleri Başladı

OTTO YAPIM tarafından çekilen, yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu, senaryosunu Ece Yosmaoğlu kaleme alıyor. ‘Üçüncü Gün’ adlı romantik Komedi türündeki filmin çekimleri 21 Temmuz Perşembe günü başladı.

Yağmur Tanrısevsin, Atv ekranlarında yayınlanan Gökhan Alkan ile başrolü paylaştığı ‘Kalp Yarası’ dizisinde son olarak seyirci karşısına çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda güzel oyuncunun yeni projesi belli olmuştu. Gazetecilere bir sinema filmiyle anlaştığını açıklayan Yağmur Tanrısevsin, ancak projeyle ilgili detay vermemişti. Filmle ilgili detaylar ve bazı bilgiler gün ışığına çıktı.

Yağmur Tanrısevsin’in başrolünde yer alacağı filmin adı ‘Üçüncü Gün’ oldu. Filmdeki erkek başrol oyuncusu ise son dönemde TRT’nin ‘Gönül Dağı’ dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Berk Atan oldu. Üçüncü Gün filminin oyuncu kadrosunda ayrıca usta oyuncu Derya Alabora’nın yer aldığı öğrenildi. Aynı zamanda televizyon ekranlarına geri dönmek isteyen güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin yeni sezon için gelen teklifleri de değerlendiriyor.

Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin’in başrolünde yer alacağı Üçüncü Gün filmi yakında sinemalarda…

23-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar