Berk Oktay Eski Dizisi Yasak Elmaya Rakip Oldu

Berk Oktay Eski Dizisi Yasak Elmaya Rakip Oldu
Ünlü oyuncu Berk Oktay bir zamanlar rol aldığı Yasak Elma Dizisine karşı pazartesi akşamları Küçük Bir Günışığı dizisiyle ekranlara geliyor.

Yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte yeni diziler seyirciyle buluşmaya başladı ya da yakında ilk bölümleriyle ekrana gelecek. Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle ekrana gelen Küçük Bir Günışığı adlı dizide sezonun yeni yapımlarından biri. NGM tarafından hazırlanan ve sezona iddialı bir giriş yapan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide başrol karakteri ise usta oyuncu Berk Oktay. Son olarak iki sezon boyunca Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan ve burada Çağatay karakterini canlandıran başarılı oyuncu geçen sezon sonunda bu diziyle vedalaşmıştı. Başarılı oyuncu Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra yeni dizisi olan Küçük Bir Günışığı dizisi ile el sıkıştı. Daha sonra çekimlere başlayan ve kanalın iddialı yapımı olan Küçük Bir Günışığı dizisinin yayın tarihi belli oldu ve dizi pazartesi akşamları ekrana gelmeye başladı. Ancak tam da burara bir sürpriz ortaya çıktı. Küçük Bir Günışığı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay geçen iki sezon boyunca rol aldığı Yasak Elma dizisi ile rakip oldu.

Yasak Elma & Küçük Bir Günışığı

Televizyon tarihinin en başarılı dizilerinden biri olan ve bu sezon 6. Sezonu ile Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Yasak Elma son sezonuyla ekrana gelecek. Yayınlandığı pazartesi akşamlarında en çok izlenen dizilerden biri olma başarısını gösteren ve aldığı reytinglerle kanalının en çok izlenen yapımlarından olan Yasak Elma bu sezon pazartesi akşamları ekrana gelmeye başlayan ve ilk bölümü yayınlanan Küçük Bir Günışığı dizisi ile rakip oldu. Geçtiğimiz iki sezon boyunca Yasak Elma’da rol alan Berk Oktay’ın yeni dizisi olan Küçük Bir Günışığı ile bir zamanlar rol aldığı Yasak Elma’nın karşı karşıya geleceği günde hangi dizinin daha başarılı olacağı şimdiden merak konusu oldu. 19 Eylül Pazartesi akşamı 6. Sezon yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Yasak Elma ile 2. Bölümüyle ekrana gelecek olan Küçük Bir Günışığı dizisine ek olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisi de 2. Sezonuyla yine 19 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Küçük Bir Günışığı Dizisi Konusu ve Oyuncuları

NGM tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında başlayan Küçük Bir Günışığı dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümü seyirciden olumlu tepki alan dizi, hayatı hiç beklemediği bir anda alt üst olan ve tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif’in karanlıktan gün ışığına çıkma mücadelesini konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra aksu, Güneş Hayat, Yılmaz bayraktar, Beran Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı rol alıyor. Dizi pazartesi akşamları Atv’de ekrana geliyor.

15-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar