Ünlü Sanatçı Hadise Boşanma Davası Açtı

Ünlü Sanatçı Hadise Boşanma Davası Açtı
Yaklaşık beş ay önce evlenen ve magazin basınında geniş şekilde gündem olan ünlü şarkıcı Hadise flaş bir kararla boşanmaya karar verdi ve mahkemeye başvurdu.

Magazin dünyası ve sosyal medyada adeta bomba patladı. Magazin basının ve müzik dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve müziği kadar özel hayatıyla da gündem olan ünlü şarkıcı Hadise henüz evleneli beş ay olan eşine boşanma davası açtı. Son dakika haberi olarak magazin basınına düşen haber sosyal medyada da gündem oldu ve günün en çok konuşulan magazin haberleri arasında yer aldı. 30 Nisan’da evlendiği iş adamı eşi Mehmet Dinçer’le boşanmak için mahkemeye başvuran Hadise’nin evlendikten sonra Mehmet Dinçer’le birlikte Riva’daki eve taşınan ve burada yaşamaya başlayan Hadise boşanma kararının ardından Riva’daki evden ayrılarak yeniden İstinye’deki evine döndü. Mehmet Dinçer’le evlendikten sonra daha dikkatli giyinen ünlü şarkıcının boşanmaya karar vermesiyle birlikte yeniden bekar günlerindeki sahne imajına döndüğü de iddia edildi.

Beş Ayda Boşanmaya Karar Verdi

Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Hadise bundan yaklaşık beş ay önce birlikte olduğu iş adamı Mehmet Dinçer’le evlenmeye karar vermiş ve sessiz sedası bir şekilde 30 Nisan tarihinde nikah kıyarak evlenmeye karar vermişti. 30 Nisan’da evlenen çift nikahın üzerinden henüz beş ay geçmeden ayrılmaya karar verdi. Hadise tarafından mahkemeye başvurarak açılan boşanma davası ise magazin basını ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Hamile olduğu şeklindeki iddiaları yalanlayan şarkıcının anlaşmazlık yaşadığı için boşanmaya karar verildiği iddia edildi.

Hadise’den Açıklama Geldi

Beş aylık evliliğini bitirme kararı alan ünlü şarkıcı Hadise yazılanların ve yapılan paylaşımların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duruma açıklık getirdi. Beykoz Aile Mahkemesi’ne boşanma dilekçesi veren Hadise açıklamasında “anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Öbür taraftan ünlü isim Hadise’nin mahkemeye verdiği boşanma dilekçesindeki ifadeler de ortaya çıktı. Hadise’nin avukatı tarafından verilen dilekçede “Mehmet Dinçerler, evlendikten kısa bir süre sonra Hadise’nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Mehmet’in bu davranışları zaman içinde psikolojik baskı boyutu da vardı. Bu baskılar Hadise’yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği de fiilen bitti” ifadeleri kullanıldı.

15-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar